親子旅遊

跳至

首頁
12345...25

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

MPYEE 發表於 16-2-26 10:57
岩岩check 了,未過數呀
請問你係幾時 book ? 我2/2 book , 又係未過, 我見之前有 JM 話官網係即時過, 咁我驚有問題,咪 sent 左 email 問, 佢覆我係到步先過, 所以咪問下有無其他人都係咁情況囉
[img=500,400][/img]

大宅

引用:Quote:MPYEE 發表於 16-2-26 10:57 岩岩che

原帖由 miu~miu 於 16-02-26 發表
請問你係幾時 book ? 我2/2 book , 又係未過, 我見之前有 JM 話官網係即時過, 咁我驚有問題,咪 sent 左 ema ...
我尋日book咋

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

MPYEE 發表於 16-2-26 14:26
我尋日book咋
OH~~~~~~~

別墅

引用:Quote:原帖由+miu~miu+於+16-02-25+發表請

原帖由 yuyu.c 於 16-02-25 發表
螢火蟲ok嫁,都幾多。

海鮮去佐天來抵食又好食。
有冇天來地址

Amanda

別墅

引用:我揀Alvin,平少少,6月出發!

原帖由 Chong.t.w. 於 16-02-24 發表
我揀Alvin,平少少,6月出發!
有冇alvin 聯絡資料?

Amanda

男爵府

yuyu.c 發表於 16-2-25 15:30
係先食海鮮後睇螢火蟲.
May I know if the driver will wait until we finish the dinner and then take us to the glow worm tour??

男爵府

請問Alvin and Louise 用英文 or 廣東話 or 普通話溝通?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:yuyu.c+發表於+16-2-25+15:30+係先食

原帖由 TKTL 於 16-02-26 發表
May I know if the driver will wait until we finish the dinner and then take us to the glow worm tour ...
司機等我哋食完飯,再載我哋去睇螢火蟲,我哋一車8個人加埋司機一齊坐一隻船睇螢火蟲。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:請問Alvin+and+Louise+用英文+or+廣東話+or

原帖由 CARMA 於 16-02-26 發表
請問Alvin and Louise 用英文 or 廣東話 or 普通話溝通?
Alvin我用中文同佢ws溝通,佢其實都係接單再比司機做,載我來回程司機都識講中文。

男爵府

回覆 yuyu.c 的帖子

Thanks

大宅

回覆:包車選擇困難証, Louis vs Alvin

我兩個都問左,相差SGD 10, 兩個都好快又好helpful咁去答我,真是唔知搵邊個好

大宅

熱血勳章

引用:問左幾間包車,+心水係+Louis+同+Alvin+,+價

原帖由 miu~miu 於 16-02-24 發表
問左幾間包車, 心水係 Louis 同 Alvin , 價錢差不多, 唔知揀邊個好D, 有無用過喱兩間包車架JM , 有無咩評價 ...
請問可否PM埋包車資料給我?我準備7月去,many thanks!

民房

回覆:hellobobo 的帖子

可以給我 louis contact ? Thanks

民房

回覆:amandalln 的帖子

可以給我 Alvin contact ? thanks

大宅

引用:留毛參考~我就Book 左Louis因喜歡他回答比

原帖由 Miss.Hui 於 16-02-24 發表
留毛參考~
我就Book 左Louis
因喜歡他回答比較有條理
Me too. Louis, 回覆快捷

珍珠宮

引用:我兩個都問左,相差SGD 10, 兩個都好快又好

原帖由 Gooblovebb 於 16-02-26 發表
我兩個都問左,相差SGD 10, 兩個都好快又好helpful咁去答我,真是唔知搵邊個好

...
就係囉,好難揀

珍珠宮

CARMA 發表於 16-2-26 18:42
兩個我 whatsapp 時都係用中文

珍珠宮

Rubyng429 發表於 16-2-26 21:43
請問可否PM埋包車資料給我?我準備7月去,many thanks!
PM 左比你啦

男爵府

回覆:包車選擇困難証, Louis vs Alvin

我都想要Alvin 資料,謝謝

大宅

熱血勳章

引用:Quote:Rubyng429+發表於+16-2-26+21:43+請

原帖由 miu~miu 於 16-02-27 發表
PM 左比你啦
唔該哂

首頁
12345...25

尾頁

跳至