跳至

首頁
23456...9

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

係呀,真係多謝ZITA-MA,無你既統籌,我都無機會識到一班BB呀!

原文章由 Zita-ma 於 08-10-13 16:00 發表
我會比多一堂Miss Wong 教 , 如果仲吾掂 ,我會要求換Miss 和我講解的中心姐姐 我會要求佢教 佢好似好d 雖然一分錢一分貨 但係都吾好那麼離譜 但好在中心姐姐好客氣 , 不停 say sorry , 算啦 大家比d時間佢哋改 :sig ...

大宅

Zita-ma真係唔該晒妳喇!

男爵府

畀面勳章

大家吾好再多謝來多謝去 我會面紅架 到時"舌"咗到氣 講野吾夠說服力 第二組媽咪 你們等一等 如果吾係 佢以為好多人報名 佢哋吾會改架

大宅

真係唔刻晒PL2呀,原來影左咁多呀,真係麻煩晒 D相好靚呀!但係我就....,下次都係影主角BB好喇!哈哈!

原來咁多媽咪返工都可以上網架

原文章由 PL2 於 08-10-13 14:31 發表
多謝你地欣賞我C6 D相,不過唔好再賺佢..佢會"HILL"架, 哈哈~
其實只係舉手之勞, 唔洗客氣

大宅

原文章由 yoyowing 於 08-10-13 17:06 發表
真係唔刻晒PL2呀,原來影左咁多呀,真係麻煩晒 D相好靚呀!但係我就....,下次都係影主角BB好喇!哈哈!

原來咁多媽咪返工都可以上網架

都係“吞pop”上網架咋, BK多野睇ah ma, 如果果日唔上過BK果晚會瞓唔著架^_^

子爵府

好媽媽勳章

Zita-mama~ ok 收到。 我会迟一点才联络他们。
Hello everybody~~!

大宅

其實果間有三角琴既課室... 之前果個教琴既導師同個學生都冇除鞋...

子爵府

好媽媽勳章

已經成班了。我已PM左話左上這個PLAYGROUP 既媽咪。

地址:元朗
班:11月1日開始逢星期六 11am -1pm
人數:暫時6個家庭 (最多10個家庭)
費用:700 / 12堂

1. 有關場地細既問題,我已經反映左,他們會作出改善。(三角琴及凳將會移走)
2. 衛生問題,他們會確保地面清潔。
3. 導師教法亦會統一,令playgroup流程順暢bb開心,會肯玩。
4. 他們會接受任何意見

(由於本人11月1日仲有一個playgroup要上,所以11月8日才join你地, 如果11月1日吾夠人,可以8號先開班)
Hello everybody~~!

大宅

我又想報名啊~請pm我...

別墅

HI! 各位:
有靚相睇了
http://a01-b01.mypicturetown.com:80/P2PwebCmdController/share.jsp?x=dIC9qZvourLw5Q.%25bZwDE%3DZ%25WplFCi8hSHtQSy.TSrSJRwZlaiUuseWQxOvmqMju8O%2ARJsnWBUQ6.R_bq6NPeJOJ%2AOF.Wcx4T_jnOY%26V%26KUe2vl

今天我him b 真的玩得好開心啊!
一路返屋企, 一路大叫.

佢爸爸都話佢好開心

PL2:
下次PLAYGROUP拜託妳先生了,
HIM BA 下次唔去了(有嘢做) 謝謝.

大宅

18號 PLAYGROUP 相已 UPDATE...

http://www.fotoc.com/amb_cpl/v/pg/

大宅

各位playgroup daddy及ma mi大家好, 我真係好開心可以係playgroup度識到你地, 每個星期六仲會一齊相處兩個鐘, 令到我個女本來都有少少怕羞既但對住其他bb都開始熱情起來, 我真係好感激him_him_ba同PL2 ba, 你地直情用緊身教去教育自己既下一代咩野叫做共同分享, 係現今既社會每人都只係各顧各, 唔會顧及別人的感受, 多謝你地唔淨止影自己既小朋友, 睇到每一張相, 我都feel到每一張相兩位daddy都係攞個心去影既, 我好珍惜同個女一齊既每一個生活片段, 更加珍惜同你地每一位ma ma既相處, 好高興認識到你地, 星期六見.

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

好同意XYZ12345呢位媽咪所講呀,再次多謝兩位爸爸既無私付出,全程企o係度既忍耐力,仲有就係你地好有效率呀!

原文章由 XYZ12345 於 08-10-19 22:15 發表
各位playgroup daddy及ma mi大家好, 我真係好開心可以係playgroup度識到你地, 每個星期六仲會一齊相處兩個鐘, 令到我個女本來都有少少怕羞既但對住其他bb都開始熱情起來, 我真係好感激him_him_ba同PL2 ba, 你地直情 ...

男爵府

畀面勳章

Thanks 兩位 baba 好靚 可以影到每位bb 的神情 好可愛 , 我想問各位mama 今次的教法 大家覺得ok 嗎 ? 我個人認為是比上次有系統 有主題 你們覺得呢

大宅

原文章由 Zita-ma 於 08-10-20 10:21 發表
Thanks 兩位 baba 好靚 可以影到每位bb 的神情 好可愛 , 我想問各位mama 今次的教法 大家覺得ok 嗎 ? 我個人認為是比上次有系統 有主題 你們覺得呢

我覺得好好呀, 好有進步呀, 而且每一part都有明確的指示, d bb都好投入喎, 我好滿意呀, 如果miss ada上堂用中文同英文講野果個比例做到half half就仲好喎.
zita-ma想拜託你問一問校方每個禮拜的主題係獨立完全冇關連ah, 定係下個禮拜會應對返之前果個禮拜教既野架呢, tks.

大宅

我報左11月1日上堂喇~其實我只係想阿b識多d朋友仔,而且我又想同多d媽咪交流下湊b心得,好期待啊~

大宅

真係唔該晒him_him_ba ba同PL2 ba ba 啦!全程企足差唔多2個鍾,真係好專業呀!

我覺得今次教得好過上次好多,睇得出係有出心黎教架!上次悶到我真係有d眼訓,不過唔知下次Ada係咪唔會教,會由miss wong 同
maggie教呢?

民房

好多謝兩位baba 幫我們照相, 今堂Playgroup 巳改善了好多, 希望Ms Wong 和Maggie 跟返今堂的模式都OK....

大宅

大家唔洗咁客氣啦~多謝大家欣賞我C6影既相就真
我同C6都覺得今堂真係好過上一次好多好多, Ada姐姐教得幾好,
我想問Ada姐姐之後唔會再教? 只係教一堂咋?

男爵府

畀面勳章

好消息 我問咗啦 以後的日子 都會係 Ada 姐姐教 + 助教 Maggie 姐姐 而Miss Wong 就吾會再參與

首頁
23456...9

尾頁

跳至