親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:你地會唔會加$30 劃。定其實有小朋友bb一定

原帖由 KAMAI 於 16-03-01 發表
你地會唔會加$30 劃。定其實有小朋友bb一定安排一齊坐。
一般唔會特登分開你地。但如果架機好full, 人地又劃晒位,你叫地勤點安排相連座位比你?如果我坐廉航,我一定唔會同人調位,因為既然決定唔俾錢劃位,即係唔介意坐邊,甘點解我要調?

男爵府

回覆:KAMAI 的帖子

咁你係咪必須同小朋友坐?係的話乜比$30,唔係乜慳返囉!就係咁簡單,如果唔能夠一齊坐而影響心情,咁點解要慳嗰小小錢?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 KAMAI 於 16-03-01 發表你地

原帖由 heilok 於 16-03-01 發表
一般唔會特登分開你地。但如果架機好full, 人地又劃晒位,你叫地勤點安排相連座位比你?如果我坐廉航,我 ...
我要趕落機盡快過関時,就會比$劃坐前D!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:加與唔加,+係個人考慮大前題係唔比錢加,+而

原帖由 bylobb 於 16-03-01 發表
加與唔加, 係個人考慮

大前題係唔比錢加, 而最後冇得一齊坐時

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 KAMAI 於 16-03-01 發表你地

原帖由 heilok 於 16-03-01 發表
一般唔會特登分開你地。但如果架機好full, 人地又劃晒位,你叫地勤點安排相連座位比你?如果我坐廉航,我 ...
你又有 道理喎。

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:小朋友坐hk express 劃位

我一家兩大一小一b, 最多最多只買2位,窗囗同路口位,再預早2個半小時到機場,暫時去3次旅行來回都一齊坐

大宅

我有俾,幾十蚊冇謂慳,求安心

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我有出, 可以一齊坐前d

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

有小朋友更加一定劃位,就算二個大人我都會劃。樓上有人話唔劃去到會安排坐一齊,講真,都要睇班機爆唔爆同多唔多人劃左位,係未必一定可以坐埋一齊,試過見到有人無劃位又分開坐,要揾人掉位,都幾老土。都係$30一個,安心好多。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我一家兩大一小一b,+最多最多只買2位,窗囗

原帖由 ccyin 於 16-03-01 發表
我一家兩大一小一b, 最多最多只買2位,窗囗同路口位,再預早2個半小時到機場,暫時去3次旅行來回都一齊坐:w ...
咁你又幾有計 wor

男爵府

引用:我一家兩大一小一b,+最多最多只買2位,窗囗

原帖由 ccyin 於 16-03-01 發表
我一家兩大一小一b, 最多最多只買2位,窗囗同路口位,再預早2個半小時到機場,暫時去3次旅行來回都一齊坐:w ...
差$30,如果比人畫左咁點

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我有小朋友, 都有比錢劃位

珍珠宮

BK Milk勳章

brima 發表於 16-3-3 07:57
差$30,如果比人畫左咁點
我唔怕分開坐嘛同埋有bb的家庭, 好大機會唔會分開的... 咁當然要有心理準備同埋自己都要早2-3小時到機場啦, 比你一齊坐係人情, 唔比都係道理嘛

其實一大班人有9個人我都只買5-6個架咋

大宅

呢個問題我都打過上佢地hotline問,佢地話佢地基本上會點都有個大人跟小朋友坐,不過我坐過第一次後,之後都寧願俾多$30,因為始終一家人可以肯定全部坐埋一齊嘛。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

30蚊...食個麥當當都唔至這個價啦

別墅

去熱門地方,比錢劃定好D,我上年聖誕去韓國見到果D一雙一對,好多都分飛燕咁,至怕個個買你唔買,冇晒孖位,想安排一齊都冇位

男爵府

想問大家有劃位,是否回程都好劃位呢,因我只劃去大板果程

禁止訪問

大宅

兩大一b,比錢劃第一行,前面闊落啲。
阿b已經唔洗比機票(不佔位),寧願比多$160*2坐第一行,多少少位囉

首頁

尾頁

跳至