親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

背景:會自駕
1.sheraton osaka miyako hotel
(最平,好似房最大)
2. Vista Grande
(地點最方便)
3. hotel monterey grasmere Osaka
(地點方便,酒店樓下有大型超市)

禁止訪問

大宅

引用:背景:會自駕1.sheraton+osaka+miyako+hote

原帖由 小百合 於 16-03-01 發表
背景:會自駕
1.sheraton osaka miyako hotel
(最平,好似房最大)
Monterey 我住過,不錯的,早餐好吃。
上次主要大陸人住,你0k?
近超市,是方便,不過行去難波要15分鐘,心齊橋就更加⋯你多shopping 嗎?
近ocat,你走時可搭limousine,租少日車。

Grand vista , good for shopping.

大宅

引用:Quote:原帖由+小百合+於+16-03-01+發表背景

原帖由 FUNGSN 於 16-03-01 發表
Monterey 我住過,不錯的,早餐好吃。
上次主要大陸人住,你0k?
近超市,是方便,不過行去難波要15分鐘, ...
謝謝你既意見!

大宅

引用:+本帖最後由+kkclub+於+16-3-1+20:23+編輯+

原帖由 kkclub 於 16-03-01 發表
係呀,Sheraton真係三間之中最平

大宅

引用:+本帖最後由+kkclub+於+16-3-1+20:23+編輯+

原帖由 kkclub 於 16-03-01 發表
雖則自駕,但晚上多在難波,心齋橋附近食,如果住Sheraton要出車,住其他兩間就唔洗

禁止訪問

男爵府

hotel monterey grasmere Osaka

行去心齋橋勁遠
我覺得麻麻地~
但好多台灣BLOG RECOMMEND~

雖然地下地鐵站,但行去搭車勁勁遠~

其餘2 間未住過

泥緊4月又去, 我BOOK 左HILTON
我覺得梅田SHOPPING買野去神戶個邊方便D~

男爵府

回覆:大阪酒店三選一 (Sheraton? Vista Grande? Monterey?)

Sheraton 每次都住,好方便

大宅

引用:Sheraton+每次都住,好方便 +

原帖由 mimuib 於 16-03-02 發表
Sheraton 每次都住,好方便
咁你點去難波同心齋橋?

大宅

引用:hotel+monterey+grasmere+Osaka行去心齋橋

原帖由 magpik 於 16-03-02 發表
hotel monterey grasmere Osaka

行去心齋橋勁遠
我都見好多台灣blog讚,仲講到唔係好遠,行去心齋橋10-15分鐘左右

男爵府

引用:Quote:原帖由+mimuib+於+16-03-02+發表Sher

原帖由 小百合 於 16-03-02 發表
咁你點去難波同心齋橋?
你講上本町個間的話,佢連住地鉄,直接搭1個定2個站去難波,去奈良神戶都好方便

大宅

回覆:大阪酒店三選一 (Sheraton

往 難波,心齋橋就唔好揸車啦,等於我出銅鑼灣都唔想揸車,費事揾嚟煩。
就咁睇Sheraton好似高級D,但下下出去 難波,心齋橋都 要搭2個站就會好麻煩。
都係揀番 難波,心齋橋D酒店實際D。

大宅

引用:往+難波,心齋橋就唔好揸車啦,等於我出銅

原帖由 greenlover 於 16-03-02 發表
往 難波,心齋橋就唔好揸車啦,等於我出銅鑼灣都唔想揸車,費事揾嚟煩。
就咁睇Sheraton好似高級D,但下下 ...
我都係咁諗!

男爵府

小百合 發表於 16-3-2 15:54
我都見好多台灣blog讚,仲講到唔係好遠,行去心齋橋10-15分鐘左右

當晚上都拼左成日仲成手戰利品,15分鐘都覺得勁遠~不過樓下有門超市都幾方便既~
我諗15分鐘可以由灣仔行去銅鑼灣(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至