影視娛樂

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

嘩...成個月無人入黎呀~

剛剛睇完無挑,喊到九彩...

水晶男孩我係唔識嘅,都感動到喊晒,係無挑嘅安排先可以做到~

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

打個咭先.

太陽未開, 唔知點解唔想開.

反而想開結婚契約, 不過又係得個想字, 隻手硬係禁來禁去都唔CLICK.

而家都係睇返rm, 無挑, 2日1 夜, 超人.

冰箱禾就睇嘉賓來開.

白老師禾又係有時間先開.

呢幾排見你地咁靜, 連上bk 都唔多願上.

水晶宮

wing2212 發表於 16-5-2 01:01

555.
真係要係無挑先可以攪咁大壇野,

連西裝友都比佢地感動到上埋台.

金泰浩真係茅得頂.

無挑已經變左一個名牌子.

子爵府

好媽媽勳章

雪菜肉c 發表於 16-5-9 11:42
打個咭先.

太陽未開, 唔知點解唔想開.
結婚契約喊死人喎~ 攪到我都唔係幾想開~

太陽係幾好睇嘅,開啦開啦~~

戲子都OK,睇池城同敏赫~~

水晶宮

wing2212 發表於 16-5-9 20:58
結婚契約喊死人喎~ 攪到我都唔係幾想開~

太陽係幾好睇嘅,開啦開啦~~
題外話:
而家支付寶係咪要實名驗証?

見到D 人又要上去深圳開個戶口?

又話如果22/5之前唔攪掂佢, 會凍結左支付寶入面D 錢.

有無人知究竟係點呀))))))))))))))))))))))

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

如果支付寶入面已經有錢就快啲用咗佢, 之後無做實名認證+link up 大陸戶口的話, 錢會凍結用唔到。

如果支付寶無錢就唔洗理佢, 以後用信用卡 or pps 俾錢就得。 不過小心如果要退款的話, 一定唔可以俾賣家直接打款去支付寶戶口, 唔係就用唔到喇!

水晶宮

wing2212 發表於 16-5-10 11:45
如果支付寶入面已經有錢就快啲用咗佢, 之後無做實名認證+link up 大陸戶口的話, 錢會凍結用唔到。

如果 ...
我仲有7 蚊雞係支付寶, 由佢算LU
之後禾諗住轉用PPS, 因為安全D.

水晶宮

嘩, 原來老虎+ 李瑞鎮+ 傻洪哲係5月6 號出左個新綜藝呀.........

大家知唔知係咩名............

傻孩子咁快可以出返來喇

子爵府

好媽媽勳章

雪菜肉c 發表於 16-5-10 15:27
嘩, 原來老虎+ 李瑞鎮+ 傻洪哲係5月6 號出左個新綜藝呀.........

大家知唔知係咩名............
你唔講我都唔記得~~

http://www.tudou.com/programs/view/HQZBBu8m0LI/

水晶宮

wing2212 發表於 16-5-10 17:48
你唔講我都唔記得~~

http://www.tudou.com/programs/view/HQZBBu8m0LI/

THX, 睇左一一半, 洪哲好嘈, 連禾都覺得佢嘈, 嚇到李瑞鎮CC下.

其實禾覺得佢唔應該用返無挑果種方法來做第一個SHOW, 因為始終唔係個個都可以接到佢呢D 誇張手法.

老虎做得好老油條,

不過佢個CONCEPT 幾好, 會睇落去, 至多FF

水晶宮

https://hk.celebrity.yahoo.com/p ... 2%E5%85%AC%E5%8F%B8

韓國YG娛樂公司今天上午宣布,水晶男孩成員中除高志溶以外的五人已經全部與YG娛樂公司簽訂了所屬協議。

水晶男孩組合在1997年出道,與HOT一起成為了當時韓國最紅的男子偶像組合,雖然他們在2000年5月就宣告解散,但許多粉絲一直都非常懷念他們,不久前的《無限挑戰》節目中,水晶男孩成員首次重聚,更是讓水晶男孩的複出成為了許多人關注的焦點。

YG娛樂公司相關負責人表示,高志溶雖然因為個人工作的原因而沒有與YG公司簽約,但今後還是有充分的可能性參加水晶男孩的演出和專輯製作。

子爵府

好媽媽勳章

雪菜肉c 發表於 16-5-11 12:28
THX, 睇左一一半, 洪哲好嘈, 連禾都覺得佢嘈, 嚇到李瑞鎮CC下.

其實禾覺得佢唔應該用返無挑果 ...

係 ,我都頂唔順要 ff

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

浮返上水面先

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回答娘娘

基本上,我一切安好返工時間長左,不過係開心嘅

肥妹上左中學變晒,已經唔洗擔心,但係阿仔搞到我好頭痛,臨大考前仲整單大鑊野我嘆,校長親自接見,問我有無轉校意向嘔晒血

水晶宮

娘娘PPS個rate個點都低過7仔,不過無做實名認證的話,好似每日最多500

但唔會爭好多,可能100蚊先相差2蚊

我prefer你入7仔,因為增值左之後,係淘寶apps都俾到錢,我覺得仲方便過係電腦

水晶宮

wing2212 發表於 16-5-2 01:01

我睇左好多次

第一次喊死我啊

子爵府

好媽媽勳章

haileymama 發表於 16-7-14 13:10
我睇左好多次

第一次喊死我啊

終於都見人喇

而家 rm好似無咁好睇, 我成日都skip 咗。

又有一日三餐

水晶宮

wing2212 發表於 16-7-14 14:29
終於都見人喇

而家 rm好似無咁好睇, 我成日都skip 咗。
我係次次睇完一半就唔想睇,走左去,跟住就無動力再開

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

打卡打卡

三時三餐啲鴨仔好鬼得意呀! 幾個大男人都溶晒!

水晶宮

haileymama 發表於 16-7-14 14:59
我係次次睇完一半就唔想睇,走左去,跟住就無動力再開

掛住你地呀

來緊嘅3餐漁村篇,係瑞鎮+你個神話個Eric呀

好期待

首頁
12345...8

尾頁

跳至