影視娛樂

跳至

首頁
34567...8

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

雪菜肉c 發表於 16-9-22 18:22
第一集一開始,你好準備紙巾索鼻血

仲要無限loop

噴緊啦,真係不得了

呢套咩套黎架太過份

auntie驚頂唔緊喎

子爵府

好媽媽勳章

haileymama 發表於 16-9-22 18:44
噴緊啦,真係不得了

呢套咩套黎架太過份

嘩嘩嘩。。。

我都未開。。。點算呀。。。

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

噴緊啦,真係不得了

呢套咩套黎架太過份

呢1x分鐘禾直頭用手機拍左video, Whatsapp 左比一個完全唔識佢地嘅奀田睇,佢睇完都即刻開左呢套劇睇

個個都有個王字係個波地,真係可以無限loop

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

噴緊啦,真係不得了

呢套咩套黎架太過份

WAH,,,晨早流流, 見到咁多肉地, 真係醒哂

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

雪菜肉c 發表於 16-9-22 23:27
呢1x分鐘禾直頭用手機拍左video, Whatsapp 左比一個完全唔識佢地嘅奀田睇,佢睇完都即刻開左呢套劇睇:keke ...
無限Loop
娘娘你曳喇

水晶宮

haileymama 發表於 16-9-23 11:00
無限Loop
娘娘你曳喇

明loop, 因為禾都未見過咁多韓國波地同一時間出現。

我睇來睇去都係得廣東省豆豉排骨,對眼好「寡」

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-23 11:15
明loop, 因為禾都未見過咁多韓國波地同一時間出現。

我睇來睇去都係得廣東省豆 ...

豆豉排骨

我笑到標眼水

題外話,我公司佈滿伯父大叔,朝朝爛咸魚咁上寫字樓,想死

水晶宮

睇完新一集無挑,梁世亨加入,似乎已經係事實咁喎

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

某人好似隻小狗咁喎!

雪菜肉c    發表於 16-9-26 14:53

水晶宮

轉載請註明 bGaSTARlight-
[翻譯/製作:逼勾]
[出處:tvN]

笑到反肚

水晶宮

haileymama 發表於 16-9-25 17:11
睇完新一集無挑,梁世亨加入,似乎已經係事實咁喎
禾琴晚都睇完,
今期咁大型佢都有份做,

如果無挑唔OFFICAL 講明會加佢入來,

禾覺得唔得囉.

BTW, 琴晚最好笑果PART 係佢地幾個自己抽啤牌果PART,

笑到禾卡卡聲

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

呻 post , 請 skip

今日去咗第二次杜牙根,第一次都有打麻醉針, 今日無打, 嘩! 痛到呢! 而家又酸軟,頭又痛!好辛苦

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-26 14:53
轉載請註明 bGaSTARlight-
[翻譯/製作:逼勾]
[出處:tvN]
乜鬼都撕

水晶宮

雪菜肉c 發表於 16-9-26 14:56
禾琴晚都睇完,
今期咁大型佢都有份做,
禾又咁睇,當初吉吉入黎,都係陰下陰下,無特別張揚話會正式加入既
禾男人都叫有少少offical講兩句,不過第一日就係拍錢箱走佬特輯,係對話中隱約有擔正既意思

所以當初選第六人,其實都怪怪地,只不過既然搞咁耐先搞左光熙出黎,突然短時間就空降一個,咁樣對光熙有少少唔公平囉

水晶宮

報告下煲劇進度
雲畫.......非常非常好睇,陷入寶毒iing

步步捱過頭2集,第3集開始有d興趣,不過first priority都係雲畫

水晶宮

wing2212 發表於 16-9-26 16:49
呻 post , 請 skip

今日去咗第二次杜牙根,第一次都有打麻醉針, 今日無打, 嘩! 痛到呢! 而家 ...

點解會無麻醉架?

醫生唔記得左?

子爵府

好媽媽勳章

雪菜肉c 發表於 16-9-27 00:08
點解會無麻醉架?

醫生唔記得左?

可能佢覺得已經清晒啲神經線所以唔會痛掛

痴線 係咁『捅』同『挫』半個鐘,成個口腔牙較都無晒力。

應該仲要攪多一次, 再做牙套先叫完成。

唉! 仲要話我喎, 如果唔係一路呢幾年都唔嚟睇牙, 就唔會壞到無得補, 要杜牙根啦!

大佬, 我唔想去咩? 湊住兩個細路去咩? 叫佢下次約早少少我要湊放學都話唔得, 叫我早啲去診所等, 佢早攪掂之前嘅appointment 就早啲幫我整喎!

政府嘢都係衰啲

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

wing2212 發表於 16-9-27 09:07
可能佢覺得已經清晒啲神經線所以唔會痛掛

痴線 係咁『捅』同『挫』半個鐘,成個口腔牙較 ...
睇字都覺得痛~~~

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

唉! 韓國男人都係唔好交女朋友, 直接就相睇結婚算啦!

明明男女兩邊都講咗無事, 但係都有影響, 佢哋個娛樂圈太奇怪, 個個都要係聖人

水晶宮

wing2212 發表於 16-9-29 10:25
唉! 韓國男人都係唔好交女朋友, 直接就相睇結婚算啦!

明明男女兩邊都講咗無事, 但係都有影響, 佢哋個 ...

果然都係要咁樣,一男一女,私生活係點玩,理得人丫,又唔係害人

我好想知係邊個起訴佢?個女仔都話係自願啦

首頁
34567...8

尾頁

跳至