想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

恭喜晒!
我都等緊派彩

洋房

原文章由 幸福黃太太 於 08-9-26 22:47 發表
善存係一款維他命既牌子名, 之前電視同地鐵 .... 都賣過廣告

icic

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

恭喜恭喜
期待新的生命來臨!

複式洋房

Congrat! Congrat!! My 老公 also failed the test of 叮叮. Dr said he has to do a small operation later, so chances of getting bingo is very low to me. BUT after hearing your story, it's been so encouraging!! I will keep on trying....hopefully, 奇蹟 will happen!! Take care!

子爵府

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

恭喜恭喜! Wishing that 奇蹟 will happen to all of us!

大宅

恭喜您,你bb的出現真係帶俾我地面對不育的家庭一個希望... 我honey 都係叮叮差到極.... 形態低個1, 其他都唔合格得好緊要.... 你的case真係好encouraging.... 要好好take care.... 得閒update吓近況

大宅

Congratulation!

What a wonderful news which is very encouraging to many sisters!

May God Bless You & your family!

大宅

恭喜晒!

大宅

hi 各位,

any positive solutions/ methods to treat the sperm problem?
i am facing this problem too?

加油!!!

大宅

恭喜你呀~~~記得休息多d.......仲等緊bingo嘅sister, 我地千萬唔好放棄呀, 大家一齊努力, 加油!!! never give up!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

恭喜晒

原文章由 rainypen 於 08-9-26 09:55 發表
恭喜晒呀!

複式洋房

Hello, 各位
尋日去睇咗中醫, 一坐低佢已經把到我有咗啦, 不過佢話我血氣唔夠, 要食吓安胎藥, 之後諗住打去book董醫生check咗心跳先啦, 因為睇開佢, 我都知佢而家唔接生, 原來產檢都唔做, 而家都唔知睇邊個好, 如果私家生under35K嘅話, 我應該會喺私家生, 所以我想搵個會接順產同埋醫生費唔係咁貴, 因為好似好多出年開始只接開刀, 唔知你哋有冇好介紹呢? 或者我會打去翹康book咗廖琳娜先, 唔知佢好唔好呢?

男爵府

恭喜,恭喜,希望我都快d有bb啦

珍珠宮

我想問下叮叮即係咩?
好好過每一天......

男爵府

原文章由 jacquesau 於 08-9-30 17:10 發表
我想問下叮叮即係咩?

係 c6的蟲蟲呀, 明唔明

男爵府

恭喜晒呀! 聽見你的奇蹟我也有番信心啦, 希望下一個是我啦!!!

首頁

尾頁

跳至