自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

生日當天免費優惠,想買多張飛

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:請問邊度買海洋公園飛平呀?

ensogo團購,$298再9折

男爵府

引用:ensogo團購,$298再9折 +

原帖由 Lqueenie 於 16-03-04 發表
ensogo團購,$298再9折
賣哂了。。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+Lqueenie+於+16-03-04+發表en

原帖由 kit_1023 於 16-03-04 發表
賣哂了。。
之後或明天再試下, 我之前見小朋友飛都賣曬, 轉個頭第二日又有

男爵府

旅遊世界有限公司

賣緊$285

大宅

有興趣可買呢度啦
都好抵架

香港海洋公園 – 正價門票「買大送細」;首推「畢業典禮」套餐

海洋公園本月推出「買大送細」驚喜優惠,凡於 7-Eleven 購買成人正價HK$385入場門票一張,即可免費換領小童門票一張(原價HK$193)| 換領期: 3 月 2 至 31 日
此外海洋公園首次推出兩款「海洋公園畢業典禮套餐」,讓幼稚園及小學生慶祝畢業,即日起接受預訂,參加人數最少為 60 人,最多140 人。
生日優惠繼續推行:作為「香港人的主題公園」,遊客只需於海洋公園票務部出示香港身份證明文件或香港出生證明書,便可於生日當天日間免費遊覽海洋公園(免費入場門票只適用於日間開放時間)
【門票】成人:$385 | 小童:$193
【時間】10:30am- 6:30pm
【電話】 (852) 3923 2323 (早上9時至下午6時)

大宅

Thank you!!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

教協都有

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:生日當天免費優惠,想買多張飛

原帖由 jane1105 於 16-03-04 發表
生日當天免費優惠,想買多張飛
Bee crazy 有番團購,不過用唔到10% Prom code

子爵府

SSSSSS 發表於 16-3-4 11:34
有興趣可買呢度啦
都好抵架

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Lqueenie+於+16-03-04+發表en

原帖由 kit_1023 於 16-03-04 發表
賣哂了。。
又有返,$298大人飛送$60Délifrance Café $60 Cash Coupon

wcpcelia    發表於 16-3-5 19:03

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+kit_1023+於+16-03-04+發表賣

原帖由 mama01 於 16-03-05 發表
又有返,$298大人飛送$60Délifrance Café $60 Cash Coupon
但已用唔到9折code, 我上星期見係用到85折

侯爵府

引用:Quote:原帖由+mama01+於+16-03-05+發表又有

原帖由 Lqueenie 於 16-03-05 發表
但已用唔到9折code, 我上星期見係用到85折
但都抵呀,正價$385

團購$298+$60餐卷,我ok,買了復活節入

首頁

尾頁

跳至