嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人用過? 唔該

大宅

用緊勁薄!冇特別,只係平,但有時見做特價都會買定只限細包果種放手袋,放便BB嘔奶用,大包就冇咩用,因為係屋企用熟水抺,冇必要,用順順兒好好多,買chuchu 只因順順兒細包裝都太大包放唔到細手袋炸

男爵府

引用:用緊勁薄!冇特別,只係平,但有時見做特價

原帖由 Ching2327 於 16-03-11 發表
用緊勁薄!冇特別,只係平,但有時見做特價都會買定只限細包果種放手袋,放便BB嘔奶用,大包就冇咩用,因為 ...
可以用黎抹bb嘴嗎?沒化學物?
大概幾錢啊?邊度買呢
謝謝

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Ching2327 於 16-03-11 發表

原帖由 taurusb 於 16-03-21 發表
可以用黎抹bb嘴嗎?沒化學物?
大概幾錢啊?邊度買呢
謝謝
係荔枝角, 見$10 / 包 就買來試, so far ao good

大宅

可以抹咀,因為係for手囗用既,至於抺pat pat 就建議你唔好喇,盞搵自己黎攪,抺屎一定成手都係,大包80片上網買$10包,建議你果10蚊都慳返唔好買喇,細包我係aeon 買$27四小包,好似10張一包,其實我建議你去萬0買順順兒,雖然係貴D,但起碼好用又對BB好,而家做緊買$18蚊一送一9蚊包20張低過你用chu chu 好多,順順兒成日係萬0有折,留意多D就買到平嫁喇,真心好用既貴得有道理嫁

禁止訪問

大宅

請問有冇媽咪用H牌加厚濕巾?呢排見萬0有優惠裝,不過冇硬盒。

大宅

Guibee 發表於 16-3-26 13:20
請問有冇媽咪用H牌加厚濕巾?呢排見萬0有優惠裝,不過冇硬盒。
我用過,陣味太勁,用完一盒冇再買

男爵府

回覆:chuchu手口 濕紙巾

真係中伏,上網貪平買左16包收貨先知咁薄成包25p得順順兒20p一半厚度都無。不過之前肉赤抹兩野就dum順順兒好嘥,而家chuchu薄就無咁肉赤

禁止訪問

回覆:chuchu手口 濕紙巾

首頁

尾頁

跳至