影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

上星期TVB睇左第一集, 好睇

忍唔住上網追落去, 好好好睇

依家睇到第四集...福山雅治真係好靚仔...
生活靜靜似是壺水....

大宅

"超級特派員"我都睇過, 都幾好睇架 ..."卷卷毛"頭幾集我都睇佢唔順眼 , 但後尾都ok既, 呵呵

我都有一推介, 天海祐希既"演歌女王", 都1-2年前既舊野, 但真係唔錯

大宅

我想問客串的山口智子個老公第幾集會出現>>>唐澤壽明 第一集出左喇

大宅

mickeyeva
http://www.tudou.com/playlist/id/2001510/

大宅

SP仲未有時間睇

大宅

松雪泰子做的白鳥麗子...我睇過呀, 第一輯同第二輯男主角換左人, 感覺有d唔連貫, 整體都ok, 但漫畫更加好睇, 我果陣搭車睇都忍唔住笑出聲...呵呵

唐澤壽明我好耐之前已經好鍾意睇佢, 東京仙履奇緣, 美味關係, 白色巨塔... 我都買左鍱珍藏呢...

大宅

岩岩今日睇生果日報, 見到木村嫂個樣...

38 歲 靜 香 未 老 先 衰 Fans 嘆 息

現 年 38 歲 的 「 木 村 嫂 」 工 藤 靜 香 , 近 年 經 常 被 人 批 評 極 速 衰 老 , 她 亮 相 前 日 播 出 的 音 樂 節 目 《 HEY!HEY!HEY! 》 宣 傳 時 , 未 知 她 是 否 忙 於 湊 女 而 日 久 失 修 , 其 粗 糙 兼 暗 啞 的 皮 膚 在 高 清 鏡 頭 下 無 所 遁 形 , 十 分 嚇 人 。
2000 年 與 木 村 拓 哉 奉 子 成 婚 的 靜 香 , 婚 後 人 氣 大 降 , 也 成 為 木 村 fans 的 公 敵 。 前 日 她 現 身 諧 星 組 合 DOWNTOWN 主 持 的 音 樂 節 目 《 HEY!HEY!HEY! 》 , 宣 傳 下 月 面 世 的 全 新 細 碟 《 NIGHT WING/ 雪 傘 》 , 同 場 嘉 賓 還 有 女 星 中 川 翔 子 等 。

被 彈 膚 差 髮 旱
熱 愛 滑 浪 的 靜 香 , 因 經 常 暴 曬 以 致 肌 膚 也 變 得 又 黃 又 皺 , 加 一 頭 枯 旱 黃 髮 , 令 未 到 四 字 頭 已 在 鏡 頭 前 老 態 盡 現 。 有 網 友 批 評 她 外 貌 衰 老 , 不 配 做 萬 人 迷 木 村 拓 哉 的 妻 子 , 也 有 網 友 慨 嘆 歲 月 不 饒 人 , 懷 念 她 當 年 身 為 組 合 小 貓 俱 樂 部 成 員 時 的 可 愛 模 樣 。
當 日 , 靜 香 穿 上 最 愛 紫 色 的 連 身 裙 示 人 , 也 被 網 友 批 評 品 味 老 土 低 俗 , 彷 彿 仍 停 留 在 80 年 代 。 另 外 , 靜 香 參 與 節 目 的 心 理 測 驗 環 節 時 , 被 指 對 愛 情 機 心 甚 重 , 似 乎 與 當 年 她 為 向 木 村 迫 婚 而 刻 意 未 婚 懷 孕 的 傳 聞 不 謀 而 合 。

大宅

吓))))唔係化~~~

首頁

尾頁

跳至