夫婦情感

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

回覆:我有左。。。

你男友講既雖然有道理,但他絕對係無承擔,唔愛你。分手啦,個仔千萬不要生出來。

大宅

回覆:mini1204 的帖子

:-)

大宅

引用:認真,我覺得男方講野唔係冇道理

原帖由 toyamis 於 16-03-10 發表
認真,我覺得男方講野唔係冇道理
同意

侯爵府

我覺得要你結婚前學打理家頭細務已經係唔想結婚或者到時分手藉口,話你唔合格 byebye

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

子爵府

你值得更好

別墅

各有各道理,不過我自己係過來人,我唔係教你落仔,只不過你哋識左2個月就有左,太快喇,要既其實好似賭博咁,博一舖。可能而家結婚,生左出年,幾年後都係分開,點解了解清楚先,你仲年青,唔係本身身體有問題,小朋友幾時都可以要,諗清楚,因為影響唔只你一個

子爵府

引用:各有各道理,不過我自己係過來人,我唔係教

原帖由 agotagugu 於 16-03-11 發表
各有各道理,不過我自己係過來人,我唔係教你落仔,只不過你哋識左2個月就有左,太快喇,要既其實好似賭博 ...
樓主話拍左拖兩年了~

男爵府

35歲既男人年紀都唔細,理應會想結婚生仔,我覺得你唔係佢理想對象,飛左你係遲早既事,可能而家佢未揾到對象拖住你先

大宅

回覆 viola345 的帖子

sister....無論如何辛苦,也一定不能打掉,很很很傷身!落1個等如生3個,還有妳將來會後悔的。有需要找人傾訴/幫忙.......可pm/致電我。

大宅

女的天真, 男的無乜責任心.

侯爵府

睛靈勳章

引用:我男朋友今年35 我細佢十一年 大家都有份

原帖由 viola345 於 16-03-10 發表

我男朋友今年35 我細佢十一年 大家都有份正當職業, 同男 ...
快D落左個B,唔好連累下一代,JM,帶眼識人。

洋房

做女人要好好保護自己

男爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回

女仔要學識保護自己, 男人的花言巧語信5過。

不要再想他了, 想一下BB點安排仲好過?

伯爵府

心存善念 發表於 16-3-11 10:54

sister....無論如何辛苦,也一定不能打掉,很很很傷身!落1個等如生3個,還有妳將來 ...

你幫手養?
優悠在澳洲

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ed人無用ga,算la

男爵府

樓主已經好苦惱,大家手下留情啦
邊個唔知要帶眼識人、保護自己。。。
佢可能都好後悔
落左個bb又唔係,唔落又唔係
其實兩樣都會有人選擇,各有好有唔好,你自己諗
將來既事無人知
要快啲決定架喇
至於個男人,要唔要個bb都唔好再同佢一齊,
一個真心鐘意你既人,唔會捨得你去做呢個手術

禁止訪問

大宅

回覆:viola345 的帖子

男人講嘅唔咪冇道理,結婚後就喺柴米油鹽過日子,家頭事務,湊仔教仔……

民房

賤男!唔好結!
樓主而家諗成點?想個bb點?
意外又好唔係意外又好,既然bb被你地帶到世界,佢就係獨立個體,有生命有性別有感覺,生命既奇蹟唔應該被扼殺。
你同左屋企人講左未?同佢地商量下?你地都廿幾歲人,就算無賤男,慳慳地,份正當職業都應該養得掂個b? 希望樓主唔好唔要bb, 我明白有啲女仔會怕屋企人鬧,怕旁人白眼,怕多左個仔就溝唔到仔等等理由而唔要個bb。但請做個負責任的母親!幾難捱都好,都係頭幾年。

大宅

引用:回覆 viola345 的帖子呢個時候知道佢既呢一

原帖由 ada_fung 於 16-03-10 發表

呢個時候知道佢既呢一面, 都未常唔係好事.
唔想要bb係未必唔係壞事,我認同!但樓主話當初男友話如果有左就生啵~我覺得呢個先係問題!如果喺攪既時候,大家都同意唔避孕,話有左就生,咁我覺得個男人好不負責任!我有朋友試過有左,我都有叫佢唔好生,因為佢一定同佢老公遲早分開,因為太多問題,如果喺生完幾個月就已經分開左,所以我都覺得同個男人唔夾,有左都唔應該生,但樓主男友既然覺得未係時候生,就應該要避孕囉

首頁
23456...7

尾頁

跳至