潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆:Hermes GP 36 or Chanel boy medium?

我會選擇GP

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

chanel

男爵府

引用:各位JM,+我今個星期飛LONDON+&+PARIS,++如

原帖由 bikyinglee 於 16-03-14 發表
各位JM, 我今個星期飛LONDON & PARIS, 如果只能夠買一個袋...大家覺得 GP 36 OR CHANEL BOY MEDUIM 好D 呢 ...
GP

別墅

回覆:Hermes GP 36 or Chanel boy medium?

Vote for GP36

大宅

回覆:bikyinglee 的帖子

Difficult to choose
But I will vote Gp as can be casual and business
And u match with a nice Twilly , it will be an unique bag

大宅

GP for sure

公爵府

2018復活節勳章

Gp.
歐洲買平好多。

大宅

我兩個都有 兩個都無後悔買

大宅

引用:Quote:原帖由+bikyinglee+於+16-03-14+發表

原帖由 jasonmama888 於 16-03-14 發表
GP36,英國買平過香港好多,但Chanel boy上年調整價格後,香港同英國差價應該無咁大。
如果遇到啱色GP36, 會 ...

複式洋房

jasonmama888 發表於 16-3-14 16:40
GP36,英國買平過香港好多,但Chanel boy上年調整價格後,香港同英國差價應該無咁大。
如果遇到啱色GP36, 會 ...

THANKS JM! 我朋友都係咁講, 話CHANEL 依家同HK價錢分別不大...佢話LONDON 買到GP就殺, 唔好諗...我想問下大家咁LINDY 30 OR GP36, 要二選一, 你會買邊個呢?
其實PARIS 買HERMES 應該仲平少少?

複式洋房

jin_mui 發表於 16-3-14 19:30
1766 pounds at Heathrow airport
我係英國入, PARIS 走...><

子爵府

引用:Quote:jin_mui+發表於+16-3-14+19:30+1766+

原帖由 bikyinglee 於 16-03-15 發表
我係英國入, PARIS 走...>
Oh then get from paris lor

子爵府

引用:Quote:jasonmama888+發表於+16-3-14+16:40+

THANKS JM! 我朋友都係咁講, 話CHANEL 依家同HK價錢分別不大...佢話LONDON 買到GP就殺, 唔好諗...我想問下 ...
你去shop or xx站試下size先,我比較矮細,GP36雖然大,但上膊感覺casual ,好似用shopping bag 咁,視覺上都ok,但咩L30真係唔好睇,好似拎左爸爸個相機袋咁

大宅

2018父親節勳章 畀面勳章

GP

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

Paris買Hermes 仲平過London呀
除非London遇到靚色GP, 去Paris買啦
反而Chanel Boy香港長期缺貨,如果遇到都可考慮買埋

大宅

請問義大利平還是英國平?香港賣GP36幾錢?

子爵府

引用:Quote:jasonmama888 發表於 16-3-14 16:40

THANKS JM! 我朋友都係咁講, 話CHANEL 依家同HK價錢分別不大...佢話LONDON 買到GP就殺, 唔好諗...我想問下 ...
Gp 同 lindy價位爭好遠喎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Boy
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

iamverysleepy 發表於 16-3-15 15:42
Gp 同 lindy價位爭好遠喎
咁又係不過都係睇下到時有D咩貨~~

男爵府

Boy

首頁

尾頁

跳至