潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:iamverysleepy 的帖子

係harrods 買左GP36 dark blue color haha
好易襯 諗緊買咩色Twilly 😝

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:Hermes GP 36 or Chanel boy medium?

GP

別墅

回覆:Hermes GP 36 or Chanel boy medium?

咁係德國Frankfurt Airport 買,平嗎?多款嗎?

大宅

巴黎倫敦買Hermes 便宜很多,反而Chanel 香港買價錢就差唔多,所以遇到靚GP就買啦!

禁止訪問

回覆:bikyinglee 的帖子

複式洋房

跟住我係PARIS 機場HERMES...問LINDY...點知真係有...不過隻色我唔LIKE, 係金色 30...返到HK 又有D後悔...俾JM 你地會唔會即刻買呢?
因為真係平好多呀~~><

大宅

引用:各位JM, 我今個星期飛LONDON & PARIS, 如

原帖由 bikyinglee 於 16-03-14 發表
各位JM, 我今個星期飛LONDON & PARIS, 如果只能夠買一個袋...大家覺得 GP 36 OR CHANEL BOY MEDUIM 好D 呢 ...
boy

大宅

CHANEL

首頁

尾頁

跳至