影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

韓國NATE網站的論壇PANN近日瘋傳一段留言,表示韓國媒體已蒐集到證據,準備爆出韓國演藝圈中第一對同性情侶,立刻引起網友熱議。

由於韓國文化仍屬保守,當紅偶像有緋聞和醜聞時都會使形象跌入谷底,盛傳韓國傳媒都有不能公開報導出櫃新聞的潛規則,也讓這類新聞遲遲無法被報導,加上如果沒有真實證據就報導新聞,傳媒將面臨官司訴訟與巨額罰款。

論壇文章所形容的這對同性戀人,屬同一個團體,但沒指明是男團或女團,不過文中配上的黑色剪影是男性,所以推估可能是指當紅男團,消息一出引發網友諸多聯想,有網友提到去年,曾有人爆料某男團偶像是同性戀的消息,而不少網友也砲轟爆料者,認為他擅自對人「強制出櫃」是霸凌行為。(洪彩婷/綜合報導)
Bye

侯爵府

畀面勳章

引用:韓國NATE網站的論壇PANN近日瘋傳一段留言,

原帖由 meow~meow 於 16-03-14 發表
韓國NATE網站的論壇PANN近日瘋傳一段留言,表示韓國媒體已蒐集到證據,準備爆出韓國演藝圈中第一對同性情侶 ...
同性戀係呢個世代一d都唔出奇,似乎韓國真是保守左。

Nice to meet you!

水晶宮

secretrose 發表於 16-3-14 20:28
同性戀係呢個世代一d都唔出奇,似乎韓國真是保守左。
係呀,好似好爆咁。
但之前哥哥果套「春光乍洩,」都有上映架⋯
Bye

象牙宮

2024年龍年勳章

韓國NATE網站的論壇PANN近日瘋傳一段留言,表示韓國媒體已蒐集到證據,準備爆出韓國演藝圈中第一對同性情侶 ...
以為你講 June 個男煮角……

水晶宮

Sumyeema1 發表於 16-3-14 21:07
以為你講 June 個男煮角……
唔識邊個打邊個,你估到邊兩位?
Bye

子爵府

回覆:韓國演藝圈第一對同性戀人,會是誰?

韓國人表面open, 女團又短裙又扭law,個個染到頭髮五顏六色, 但思想就極保守。而且他們又迫男/女團由朝到晚練習,又住在同一宿舍,又禁止談戀愛,朝夕雙對,搞出感情有幾奇,根本點止一對咁少。那個媒體咁爆料,可能害死人,人家又沒害人,為何踢爆人。

水晶宮

回覆:韓國演藝圈第一對同性戀人,會是誰?

好多男團有假想HEHE...

公爵府

唔出奇...好多男團平時感覺都好HEHE

侯爵府

畀面勳章

引用:韓國人表面open,+女團又短裙又扭law,個個

原帖由 familyking 於 16-03-14 發表
韓國人表面open, 女團又短裙又扭law,個個染到頭髮五顏六色, 但思想就極保守。而且他們又迫男/女團由朝到晚 ...
同性戀係韓國真是咁大件事?我印象中韓國有變性藝人?

Nice to meet you!

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

我估有D似架,但唔可以呢版講,會 c 架,比佢地 fans 追擊而 c

伯爵府

引用:Quote:原帖由 meow~meow 於 16-03-14 發表

原帖由 希澂 於 16-03-16 發表
我估有D似架,但唔可以呢版講,會 c 架,比佢地 fans 追擊而 c
好早已有gay 片…………仲好三級…………!

水晶宮

高齡媽媽 發表於 16-3-17 08:55

Bye

水晶宮

希澂 發表於 16-3-16 23:19
pm
Bye

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

GD和勝利hehe, 不過應該假多

伯爵府

引用:Quote:原帖由 希澂 於 16-03-16 發表我估有

原帖由 高齡媽媽 於 16-03-17 發表
两個婚禮一個葬禮………………延宇振演的Friends.………………美麗的人生(李尚禹……宋昌義)………………不后悔(金南佶……李英勛)……

以上均是韓gay 片………………有d激!

最新的仲有………………Night Flight...

伯爵府

成日覺得 ……朴有天同金在中…………好得有点哪個!

咁講会唔会俾人插!

水晶宮

高齡媽媽 發表於 16-3-17 20:27

咁講会唔会俾人插!

我成日懷疑「歌阻」蘇大叔係咪係基,有冇理由出道到依家完全無女人⋯
Bye

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 meow~meow 於 16-03-14 發表

咁講会唔会俾人插!
我係佢哋fans唔覺喎!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

咁講会唔会俾人插!
如果你唔了解同認識佢地,只係覺得的話 ,就請你唔好亂 up

[img=500,400][/img]

首頁

尾頁

跳至