自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

愛喝咖啡的你,是否知道小小的咖啡豆,是經歷了怎樣的旅程才成為人們手中的美味咖啡?由栽培、晾曬、烘焙、研磨....每一步都充滿學問。現在星巴克於太古城中心為大家帶來咖啡體驗之旅,在這裡不僅可以了解到咖啡的製作過程,更可將親手調配的綜合咖啡帶回家!

此外,參加咖啡體驗之旅的同時,只需簡單拍拍照並按指定步驟分享相片,你便可將「星巴克咖啡體驗之旅 2016」的限定帆布袋帶回家!每日有750個名額。

《星巴克咖啡體驗之旅 2016》
轉自 ETNET 經濟通 生活副刊 著數速遞
日期: 2016年3月12至29日
時間: 每日11:30am – 9:00pm
地點: 太古城中心二樓中庭及中橋

男爵府

引用:  愛喝咖啡的你,是否知道小小的咖啡豆,

原帖由 wing514 於 16-03-18 發表
  愛喝咖啡的你,是否知道小小的咖啡豆,是經歷了怎樣的旅程才成為人們手中的美味咖啡?由栽培、晾曬 ...
我去左喇,,,

wing514    發表於 16-3-18 16:41

禁止訪問

回覆:sara0901 的帖子

侯爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆:星巴克咖啡體驗之旅 每日免費派750個限定款帆布袋!

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

伯爵府

好媽媽勳章

唔怪得每日放工經過都成群人圍住啦!

珊瑚宮

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

beautyhappy 發表於 16-3-18 17:09
已有很多環保袋。我想要個女仔攬住果個桶多d
咩樣?
放下自在

禁止訪問

引用:Quote:beautyhappy 發表於 16-3-18 17:09

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

beautyhappy 發表於 16-3-18 19:59
樓主個po最後個张相咪有個女仔攬住個桶

奇怪, 電腦係睇唔到最後果張相
放下自在

大宅

好多人

大宅

引用:Quote:原帖由 wing514 於 16-03-18 發表 

原帖由 sara0901 於 16-03-18 發表
我去左喇,,,
是否要一早去? 玩幾耐?

男爵府

引用:Quote:原帖由 sara0901 於 16-03-18 發表我

原帖由 zakka121 於 16-03-18 發表
是否要一早去? 玩幾耐?
我今日2點到,,,都唔係甘多人,,,玩完走就開始多人lu

大宅

引用:Quote:原帖由 zakka121 於 16-03-18 發表是

thank you for your reply, Sara, 玩左有冇兩個鐘? 星期一放假打算一早去

大宅

引用:Quote:原帖由 zakka121 於 16-03-18 發表是

thank you for your reply, Sara, 玩左有冇兩個鐘? 星期一放假打算一早去

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

男爵府

引用:Quote:原帖由 sara0901 於 16-03-18 發表我

原帖由 zakka121 於 16-03-18 發表
我無2個鐘呀,,,排環保袋10分鐘,,,聽整咖啡豆大概15分鐘,,,我去既時候只係得呢2個

男爵府

睛靈勳章

我都係對個桶有興趣

首頁

尾頁

跳至