美容扮靚

跳至

首頁
23456...24

尾頁

男爵府

回覆 kikihappy 的帖子

身體護理我用好多產品啊 一個星期我保證要泡浴缸一次 每日都要擦bodycream 一星期要推油一次 如果講身體護理 等遲D我日本返來 我拍D照片啦 不過基本都系泡浴缸 磨砂 推油 25號去體櫻花 體完返來再POST啦

男爵府

回覆 chung_ma 的帖子

我都唔取舍啦 我系個種響屋企就一定要護膚停唔到個種人 paper mask真係方便啊 我都系放書房 順手就拿起用 用完就啫喱mask 又劃著cream mask 最後臨訓都要做埋注氧面膜先安心個種羅 反正凌晨3點都仲系敷緊面膜 我書房到處都系paper mask 理得乜防腐劑啦 去到日本 你見到都係NNN多paper mask 人地咁嚴謹 都用 我地都系人 怕咩

821828    發表於 16-3-24 09:48

伯爵府

虎到金來勳章

回覆:個人面膜使用心得(純分享)

多謝樓主分享
實相瞞,我從未見過以上牌子,
只係用d平價貨。
我都想學貪靚d,人都可以自信d.

珍珠宮

回覆:個人面膜使用心得(純分享)

Thank you

大宅

樓主經濟能力好高!

男爵府

回覆 candy8888 的帖子

我覺得唔系因為經濟能力啊 系自己點對待自己 琴日去買三 見到一個 應該系國內移民 身材好靚 應該都幾有錢 因為間鋪頭做意大利 歐洲時裝 個時候我見佢試左一件三 背面體佢真系好靚 因為有長腿 之但係 佢一轉身 唉 我當時就想講 大姐 你有咁樣身材 有咁樣經濟能力好心搞一下塊臉啦 佢化行妝 但係呢 膚色暗亞 D妝又唔補一下 然後化得濃 仲要系皮膚好殘 唔知道點講 佢還選擇一條意大利比較young裙 真係一句背後引死人 轉身嚇死人羅 所以其實講到尾就系點對自己 而家挪一萬幾千出來 基本每個女人都做到 問題系 放響邊度羅

大宅

引用:第一時間 先大合照當然啦 這個只系冰山一角

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-19 發表
第一時間 先大合照當然啦 這個只系冰山一角 因為好多隨著年齡被我慢慢淘汰 現在這些是正在使用同埋部分正在 ...
有冇eyemask介紹?

男爵府

回覆 meibomeibo1990 的帖子

無哦 我從來唔用eye mask哦 不過我一條紋都無哦 細紋都無哦

公爵府

引用:回覆 seasonbaby 的帖子外邊做過一次 然後

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-22 發表
回覆 seasonbaby 的帖子

外邊做過一次 然後全部都系自己做 乜牌子都做過 我中意自己試 然後買適合自己個D ...
我就係做依個做到壞面 成年
你有無事。。

男爵府

回覆 skyfree333 的帖子

海藻針嗎?無哦 咁樣估計間美容院害你啦 其實講到尾就一個大型磨砂羅 我唔覺得有咩特別好效果 如果要好就系皮膚會細DD羅

男爵府

回覆 KWOKPHOEBE 的帖子

眼我都系經常唔記得擦eye cream 照片系兩年前啦 我穩一張而家 感覺無乜變

男爵府

頭先做完mask洗完臉拍 完全無ps無美圖 感覺上就系同兩年前差不多啦 自我感覺可以唔接受羅 我eye cream 都極少用 因為自己唔多中意

男爵府

引用:回覆+meibomeibo1990+的帖子頭先做完mask洗

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-24 發表
皮膚好好

男爵府

回覆 Siammama 的帖子

謝謝 無辦法 要靚啊 死都要靚 哈哈 發多一張 D頭髮落返來好體好多

男爵府

勁!
Thanks for share!
抵你keep得咁好!

大宅

真係keep到似二十幾歲!咁樓主有冇食supplmently㗎?

子爵府

引用:又分享一下 磨砂 死皮 面膜一個系A4木瓜粉

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-19 發表
又分享一下 磨砂 死皮 面膜一個系A4木瓜粉 一個系純天然 植物磨砂 A4買左好多年 真係無辦法用完 如果有媽咪 ...
黑色呢盒磨沙咩牌子邊度買?

男爵府

回覆 LC116 的帖子

sassou

男爵府

半杯奶加一片花膠 兩條番薯 每日 不過吃飯一定要有湯 我廣東人無湯個餐 吃唔羅 其他無乜特別

男爵府

引用:回覆+candy8888+的帖子半杯奶加一片花膠+兩

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-24 發表

半杯奶加一片花膠 兩條番薯 每日 不過吃飯一定要有湯 我廣東人無湯個餐 吃唔羅 其 ...
好好的飲食習慣,樓主D皮膚真係好靚!

首頁
23456...24

尾頁

跳至