跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我唔想請bunbun,因為唔想多個人在屋企,大家知唔知邊到可以揾到人湊B呀?但唔要中點,因為好貴
Little Fish

複式洋房

唉...我都有呢個煩惱...實好難搵到香港人肯湊bb....好想有個人可以湊bb而又唔駛住入屋企 之前問過啲再培訓啲亞姐, 最少要55-60蚊一個鐘,ot要再另計...仲好做過我哋番工..不如辭工自己湊;所以真係唔知可以點...

大宅

我見有啲人係搵啲孰人介紹或隔離屋果啲咁架!好似可靠同方便啲囉!但可能未必有,好似我咁都無識人揍,都要請工人,不過我就有父母幫手睇下,所以我覺得請工人好以方便啲。
但你地可以係你地個區既媽咪會到問下有無人想揍,有時我見都有人想做架,但我諗就要問清楚啲資料同睇清楚果人既家庭環境囉!

洋房

原文章由 MUNTUNG 於 08-10-2 09:09 發表
我見有啲人係搵啲孰人介紹或隔離屋果啲咁架!好似可靠同方便啲囉!但可能未必有,好似我咁都無識人揍,都要請工人,不過我就有父母幫手睇下,所以我覺得請工人好以方便啲。
但你地可以係你地個區既媽咪會到問下有無人想揍,有時我 ...

你住那區架, 我個 B 揾本地人揍架, 都 OK 架, 早上佢來攞返佢屋企, 黃昏我去攞返自己屋企, 我問過佢, 佢都可以照顧多一個 BB, 因為我個仔大個左 D 啦, 有興 佢都可以照顧多一個 BB, 因為我個仔大個左 D 啦, 有興趣的, PM 我啦!

首頁

尾頁

跳至