自由講場

跳至

首頁
23456...39

尾頁

男爵府

原文章由 QUINCY121HK 於 08-10-1 15:33 發表

f.u,
你記得做人情呀.............

唔係人情阿....係做定帛金阿.....

甘多人踩場...佢地死梗喇................

珍珠宮

我覺得信就信,唔信就唔好睇~
點解amy唔再回應,,你有冇留心睇ga?!個pk佬叫佢收口ar!!咁點回ar?!
同埋我覺得大家都係成年人,會識諗做同唔做law!!佢話係邊間攪結婚,你有權去同唔去ga!冇人迫你ga wo!
講開損人不利己~睇娛樂雜誌d新聞夠損人不利la!咪又係大把人睇~
f.u~你個topic名加埋(不喜勿進)la!!佢地唔鍾意咪唔好睇law!!!你都係for 關心呢件事既人睇o者~

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

f.u. 如果你去, 記住影相呀~~~~~

珍珠宮

原文章由 f.u 於 08-10-1 16:26 發表

ok,仲有阿,我要同過d唔信o既媽咪講,做人阿媽,唔好咁無品,出口傷人,開口埋口叫人白痴,點教仔阿

f.u~咪理佢地la!每件事一定有正同反~
岩睇咪睇,唔岩睇咪skip左去law!!!

男爵府

f.u其實你係咪識得amy架,因為我都擔心佢,你知唔知佢而家點樣。

禁止訪問

大宅

我個人好讚成討伐29,俾D想勾人老公嘅女人睇下破壞別人家庭的下場。

禁止訪問

男爵府

原文章由 f.u 於 08-10-1 16:37 發表

我都想skip左去,我都已經唔回佢咖喇,我仲要打d挑引性o既字句,d人真係無家教,都唔知佢點教仔女,我咁樣都係睇唔過眼amy比人恰嗟,我梗係知道佢講o既野係真先咁做嗟,果d高級阿太唔信咪米信囉 ...

咁點解你會知道個29係邊個
唔通真係咁多區個個POST打開嚟慢慢睇再推斷出嚟?

總之如果件事係真的話, 我都希望鏟除29行動會成功

珍珠宮

原文章由 莎莎莉莉 於 08-10-1 15:34 發表
有時我係度諗
其實網上面有好多人作故仔
但, 有d故仔作得來, 唔會害人
但係, 呢單野, 我會諗:
如果呢個"amy"
可能只係一個男朋友被人搶走了的人
佢唔甘心男朋友懷抱他投
所以故意作故仔出來
等人去破壞人家婚禮
結果 ...

我可以話你知,amy係0206媽咪會回應過ga!
應該唔係咩故意破壞人家婚禮~
你可以去上面搜尋度search amy個名,就知佢出過咩post!~
咁樣諗人時,應該去做下功課先~
你有冇聽過,講者冇心,聽者有意ga?!
你一番說話有幾hurt,你同我都估計唔到ga!!

大宅

我都想skip左去,我都已經唔回佢咖喇,我仲要打d挑引性o既字句,d人真係無家教,都唔知佢點教仔女,我咁樣都係睇唔過眼amy比人恰嗟,我梗係知道佢講o既野係真先咁做嗟,果d高級阿太唔信咪米信囉 ...

算啦, 大家都係想"正室"好姐, 大家都想個29早d得到天顯姐, 都係想個老公早d知錯同amy修好姐, 唔好o甘嬲, 我唔知點解真係信你, 有信心睇你場好戲.....................加油, 大婆萬歲 幫我地bk ma ma問候佢, 叫佢唔好傷心, 公道自在人心.

[ 本文章最後由 lovelybearbear 於 08-10-1 16:53 編輯 ]

禁止訪問

珍珠宮

人係有懷疑心係岩~
不過都係果句la!唔信咪唔好睇law!
唔好咁勞氣喇~
化憤怒為力量,去幫amy打倒狐狸精仲好la!!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原文章由 f.u 於 08-10-1 16:43 發表

我唔會係呢度講o既,大家都唔好pm我喇,我知孩幫人,可能我係肉緊左,因為我係好憎果d咁o既畜牲,而amy由咁軟弱,所以我地幾個媽咪先咁肉緊想幫佢o既 ...

我地係看到你的肉緊架, 可能大家有不同的意見, 但不要太介意不同的意見架 !

希望可以幫到需要幫的人啦 ! 辛苦你了

我們期望的是happy ending !
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

翡翠宮

係囉!!!

人地個topic都加左"不喜勿進",咁又要睇又要話人地,再講,唔信都唔使咁講野,咁樣假設人地講大話,就好似見佢唔死得踩多佢一腳咁~~~

我絕對支持樓主呢個聲討29大聯盟,佢呢種見義勇為的行為,我本人十分欣賞~~~

呢d狐狸精唔教訓下佢點得呀???
連好朋友的老公都唔放過,直頭人人得以硃之喇!!!

珍珠宮

畀面勳章

我想問樓主,你咁高調開topic唔怕29睇到咩?

男爵府

如果可以去踩埸我一定會去,最睇唔起呢D搶朋友老公既29,個29肯定係狐仙黎架,咁鍾意做狐狸精。

禁止訪問

禁止訪問

首頁
23456...39

尾頁

跳至