自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 f.u 於 08-10-1 15:18 發表
我已經知道29同隻畜牲係邊度擺酒喇
到時我地都會去飲
仲會帶好多人去恭喜佢地添

你地唔好係呢度問我喇
我唔會係呢度答咖
29同畜牧:你地都唔駛試我勒,到時你地就知咖喇
我仲會帶好多驚喜比你地咖喇 ...

咁勁 咁都比你知道... 你莫非識佢吔...

侯爵府

原文章由 f.u 於 08-10-1 15:27 發表

你唔好理喇,睇野喇

你 pm 嚟睇下

侯爵府

原文章由 f.u 於 08-10-1 15:32 發表

睇黎你都唔係咁想知

到時你地睇下報紙喇

我只係覺得有 d 古怪, 好奇問下啫... 點解你可以知道 2 方是誰囉.... 太奇怪了

侯爵府

原文章由 莎莎莉莉 於 08-10-1 15:34 發表
有時我係度諗
其實網上面有好多人作故仔
但, 有d故仔作得來, 唔會害人
但係, 呢單野, 我會諗:
如果呢個"amy"
可能只係一個男朋友被人搶走了的人
佢唔甘心男朋友懷抱他投
所以故意作故仔出來
等人去破壞人家婚禮
結果 ...

so, 我都係等睇 newspaper 算囉...

侯爵府

原文章由 f.u 於 08-10-1 15:41 發表

阿太太:呢d知係你o既假設,如果amy講o既野係真o既,佢睇到你咁話佢,你估佢會點呢?如果你唔信佢講o既野,你大好以唔發表你o既意見,但情你唔好講埋哂d假設成o既野,amy而家已經好難受,如果佢睇埋你咁講佢,因為咁佢走去做傻事o既話,咁 ...

雖然件事真 or 假真係要當時人先知, 但我吔唔識佢, 有 d 理性 d 既會咁諗真係唔出奇..
莎莎莉莉雖然唔識佢, 但可以 sure 唔係 29 , 因為已經有個仔 2-3 yrs 架啦... 响 05 topic 已經見佢存在, 你唔好敢話佢啦, 佢只係用另一個角度去諗啫...

侯爵府

原文章由 寵壞了 於 08-10-1 15:47 發表
幾時既報紙呀
等我睇下個狐狸精點死:;pppp:

如無改期 -16/10 見報 啦...

f.u.
你會揾邊間報紙先, 等我留意下嗎 ?

侯爵府

原文章由 莎莎莉莉 於 08-10-1 15:56 發表

哈哈, 你又記得我既?
你的都係0511bb?

唉, 都係果句啦
做不損人不利己的事, 點講都得
但呢件事, 我真覺得係一d損人不利己的事,
始終唔希望發生

of coz 記得.... 我個 b 都係 0511 架嗎...

總知, 我吔希望呢件事能 happy ending

侯爵府

原文章由 f.u 於 08-10-1 15:57 發表

哦,我都係用返佢d假設性o既用語嗟

其實佢都講得啱, 粉嶺事件, 佢都係 remind 下大家小心 d啫...

anyway, 希望你既熱心可以幫到佢吔啦

侯爵府

原文章由 寵壞了 於 08-10-1 15:59 發表

個狐狸精都係BK架
依家揚左出來,我諗佢個日都唔罷或者改酒樓啦

係囉.... e 家開咗 topic, 比人知你知, 咪好危囉...
當時人實避你架喎

侯爵府

我知你吔計劃週詳, 但揚咗後, 你真係要諗埋 29 有咩對策, 可能佢會精到先去父母家人果邊落定藥等等... 又或者諗定好多對付大家既方法, 你吔在明, 佢吔在暗. 萬大事要好小心...

同埋真係要幫 amy 諗埋日後會點... 因為我相信 c6 唔會返轉頭, 唔會話 15 號變返正常, 我真係担心, 大龍鳳過後, c6 會點對 amy... 你吔要睇緊佢呀 ....

總知.. 我希望你能為 amy 討回公道之餘, 都要加倍小心你吔既安全

侯爵府

原文章由 PinPin 於 08-10-1 20:46 發表

乜你仲信果隻pk佬講一切會回復正常ar?!
而家個賤人有左bb ga!!!
咁仲會回復返以前咁咩?!
會就唔會扮結婚la!!
個賤人做單親law!!!!
做咩攪到而家咁?!

pin pin 小姐,
唔該你睇清楚, 我就係唔信呀... 所以叫樓主要加倍支持 & 幫 amy 呀... 你睇清楚 d 先啦

侯爵府

原文章由 Candy1022 於 08-10-1 21:06 發表
QUINCY121HK,見到你俾人閙,我笑咗

唉吔.... me 2222.. 我都有笑佢..
我仲覺得佢吔既對答好好笑 tim

侯爵府

原文章由 f.u 於 08-10-1 21:11 發表

其實我覺得老鼠有d責任咖,可能佢太就個老公,原來事事忍讓,d賤佬係德吋進呎架,所以我覺得,適當時候,係要比d銀色個老公睇下先得咖

其實真係好想你成功, 但又好担心咁....

侯爵府

原文章由 QUINCY121HK 於 08-10-1 21:21 發表

我講左比個c6知...lee單野....個c6....都話要....踢佢竇.....佢仲要 ....添呀.....C6....你好man呀....

我都有講比老公知... 佢都話有冇搞錯, 係人唔係呀...
我果刻都覺得自己冇揀錯佬 :lol :lol

侯爵府

原文章由 jlmaz 於 08-10-2 15:26 發表

之前十幾版D 人一面倒讚佢mouth: ...D人話封佢做自己IDOL!.....又話佢好正義~~~好欣賞佢.....
咪攪到佢興奮係到吠人囉....仲愈吠愈口沒遮欄!:;pppp:

而家開始有人發現佢的分身超人身份....佢咪又例牌SHUT UP ...

侯爵府

嘩 ! 冇追日幾..... 呢度即刻變成咁.... c 啦... 我開始懷疑自己信錯人.... 一路追返咁多版, 我真係覺得樓主你....
仲知唔同你同一意見既, 你 or 你 d fans 即刻圍攻... 請問呢 d 係咩道理呀...
我估响呢件事上, 每個人既諗法 / 做法點都有唔同, 冇可能要人 buy 晒你架喎....
我唔識大家... 而家見到既係 2 班人响樹互閙 ... 你吔唔好再閙啦...

侯爵府

原文章由 WINNIEYIP 於 08-10-2 22:45 發表
佢既問題就係,佢頭先話人既問題,全都在佢身上發生過呢

其實我都年幾冇回應佢既post架喇,
但我頭先見到你地講得慶起時,佢又答咀講埋一份,好似好有道理咁,但佢頭先批評f.u既問題,佢自己根本就 ...

o... 你識佢架...

侯爵府

原文章由 大頭蝦 於 08-10-2 22:49 發表
:;pppp: :;pppp: 我一直都以平常心去看呢件事, 但係諗諗下真係唔多對路, 我估個 29 的屋企人係知道的, 做父母的唔會問 "去邊個地方註冊呀 ? 由爹地定媽咪做証婚人呀等等等等 ? 而個男家會唔會一個親戚都唔到 ? 定係 ...

佢吔 only 擺酒, 唔係註冊, 好似唔駛有人証婚架喎

侯爵府

原文章由 WINNIEYIP 於 08-10-2 22:53 發表
曾經熟到爛tim呀

熟到一齊lunch後再去我屋企
熟到一齊去bbq tim
熟到忍無可忍開topic鬧佢
叫佢顧下其他感受,唔好淨係顧自己感受 ...

侯爵府

原文章由 QUINCY121HK 於 08-10-2 22:55 發表

岩....你講得無錯....每個人對事ge觀點同角度有所不同....lee樣我都好理解.....所以當lee樹有爭論時...我都沒說一句話....因為好坦白....2班人...我都唔認識....只係靠網上傳遞信息...邊個真...邊個假....我地亦 ...

唉吔... 你誤會咗啦... 其實個 post 我唔係講仔仔媽咪...
我其實係比樓主搞到我一頭煙呀...

首頁

尾頁

跳至