美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

眼線整得幾靚
請問整左幾錢?可以俾資料我嗎?

男爵府

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

推,一定要俾其他人見到,佢真係好不負責任

大宅

開佢名啦

大宅

之前朋友都係上門整美容嘢攪到不愉快,所以我唔會幫襯上門嗰d

你個眼線整得幾好啊,我都打算整眼線,不過仲搵緊邊間好

我唔敢俾人整眉,睇人地demo相好似好多人整得好,但係現實係.......身邊整得好的朋友好少,應該話係無,條眉太工整反而望落唔自然,睇落會大左幾年咁.....所以我寧願畫......尤其好似我少眉毛/高低眉走去整失敗機會率好高,要搵個整眉好手勢的真的好少

禁止訪問

男爵府

KayleeZ 發表於 16-9-16 11:56
之前朋友都係上門整美容嘢攪到不愉快,所以我唔會幫襯上門嗰d

係得眼線得,但對眉真係好衰! 仲要講到所有野都係我地問題,好似佢一定係完全冇問題咁

男爵府

peggy0105 發表於 16-9-16 22:27
嘩。。。想問樓主資料。。唔想中伏

上fb搵「芒果」beauty就得,好易搵,冇公司,冇商業登記,事後完全唔需要付責任,全無道德與信用可言,呢度之前已經有jm出相開post講過,只係冇講明邊間,不過呢度蒲得多的話好易知,因為上門做得好少!

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

個芒果仲叫我俾錢再整,唔想俾錢就自己用眉筆畫下,佢真係有病

男爵府

卡卡公主^^ 發表於 16-9-21 21:28
個芒果仲叫我俾錢再整,唔想俾錢就自己用眉筆畫下,佢真係有病

隻芒果一樣叫我畀錢補色,佢fb講飄霧眉係優惠$2800,包半年內補色,第一次整時我淨霧眉,補色時問如果加埋飄要幾錢,佢都係話加多$1000,跟fb上面飄霧優惠計,問佢飄眉要唔要補色,佢話唔洗,一次就夠,結果做到一忽忽就話唔關佢事,補色要計原價,同佢之前講既完全係兩樣野。我就係預計到可能要補色先問清楚,點知佢話唔洗補,但冇講過萬一要補又幾錢,又或者包唔包補色,出事就瀨三瀨四。話如果自己做得唔好就唔會畀佢走,我畀佢走得就即係冇問題,我問返佢,一日未甩焦會知有冇問題咩?如果我唔畀你走,你報警話我非法禁固我仲大鑊,佢先冇再駁落去!
講真,如果我畀你離開我屋企就代表冇問題,咁入餐廳食完野夠係我自願離開啦,咁走左先發現食物中毒又等如唔關佢事!? 隻芒果真係好過份

禁止訪問

男爵府

peggy0105 發表於 16-9-21 22:35
其實條眼線整得幾靚。。。係唔係出自同一個芒果?

係同一個芒果,做眼線係得,但唔好叫佢加粗或加長,佢實同你講下次補色先加。我有講過話加粗佢都係咁推,我話對眉兩邊眉頭唔同形狀佢都係話冇問題

男爵府

CannieWP 發表於 16-9-21 22:38
係同一個芒果,做眼線係得,但唔好叫佢加粗或加長,佢實同你講下次補色先加。我有講過話加粗佢都係咁推, ...

咁衰,幫你推

禁止訪問

男爵府

peggy0105 發表於 16-9-22 12:24
哇。。。。眼綫唔加粗唔加長都算。。。但兩邊眉唔對稱甘都話冇野:gos ...

你睇下我左右兩邊深淺色的,唔止我,呢個post入面仲有另一受害者,佢之前都開過post仲放埋相上黎,一樣兩邊深淺色

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:peggy0105+發表於+16-9-22+12:24+哇

原帖由 CannieWP 於 16-09-22 發表
你睇下我左右兩邊深淺色的,唔止我,呢個post入面仲有另一受害者,佢之前都開過post仲放埋相上黎,一樣兩 ...

首頁

尾頁

跳至