跳至

首頁

尾頁

別墅

由開始搞生日會到昨天完滿結束。
我地由一班不認識的媽媽, 零經驗去搞一個大型生日會,
最初一齊去找酒店場地, 之後大家分工合作, 去找贊助, 安排運送,
買生日會禮物, 搞生日會T-Shirt, 磁石貼, banner, 等等~~~
當中我地真係遇到不少困難, 好在最後都可以順利解決, 排除萬難,今次的經驗真係令我學到好多野, 而且大家都出心出力, 全力以付。 今次的生日會, 我要多謝 Yvonne 全力協助, 大家都是要上
班的, 但生日會大部份的工作都是他去處理的, 我地件生日會
T-shirt同埋磁石貼都是他花時間, 花心思去設計的。
仲有Ann, 我地張生日會巨型Banner是她幫手設計的。

另外我仲想多謝以下義工媽咪出心出力去幫手搞生日會。
Yvonne ( ky2005 )
Ann ( Big Chicken )
Ada Leung ( Asllababy )
Stephanie ( stepchk )
Ada Ngai ( audreybaby )
Zoe Cheng ( Zoe Ng )
Louisa (odong)
Angela ( Rabb )
Joanne Mak ( tangB )
Winnie ( mamiwinnie )
Tif ( LittlySky )

希望今次的生日會大家都玩得開心, 禮物都合大家心意啦.

祝0710生日的小朋友, 健康快樂

[ 本文章最後由 VaVaSo 於 08-10-2 10:48 編輯 ]

大宅

真係好多謝好多謝, 各位義工mami, 您哋攪得好出色, BB同我既family都好開心, 潼潼仲好開心攞到比賽既獎品. 完全俾 同good good good.

大宅

今次真係多謝你地班義工呀))))
我地玩得好開心呢

祝0710 bb, 生日快樂,健健康康

大宅

係呀~ 琴日真係好開心, 好熱鬧添呀, 真係好多謝咁多位義工 MAMA 同 埋 SPONSOR 添~

希望好快又可以再聚啦~

DEAR VAVASO~
PLS CHECK PM~

子爵府

無言感激各位義工mami

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

多謝各位義工媽咪, 生日會禮物有好多野,我仲抽到獎tim!

我好钟意我地件生日會T-Shirt,
磁石貼框框設計好有心思.

好多謝你們全部義工媽咪的努力, 我地bb生日會得以完滿

辛苦你們了. 下次有機會再見
大個仔是"華"

別墅

好多謝各位義工,昨天的party真的很出色,小b們真的收了很多禮物,多得各義工們的努力,再次感謝你們。期待下次再有相聚的機會。

而且都祝各位0710的小b生日快樂!!!

複式洋房

I want to say thank you to all 義工 mama

and wish every 0710 Babies happy birthday!

hope can have gathering soon!!

大宅

回覆 #1 VaVaSo 的文章

好多謝你們全部義工媽咪的努力, 我地bb生日會得以完滿

辛苦你們了. 下次有機會再見

別墅

多謝義工 mami, 我老公話搞咁大型o既生日會, 搞得好成功呀

別墅

雖然我都係義工之一,但我都好想多謝所有義工mommy,特別係eva同Yvonne由頭帶到尾咁lead住我哋去籌備所有嘢,仲有其他義工都能互相配合,呢個係好難忘嘅經歷,識到你哋好開心。

大宅

多謝晒各位義工媽咪,
無你地就唔會有呢個咁開心、咁熱鬧的party。
唔知仲有無下次相聚的機會呢。

我都係到祝各位0710的bb生日快樂!!!

禁止訪問

大宅

多謝晒各位義工媽咪,我們至有這咁正的生日會...

複式洋房

多謝晒各位義工媽咪!!!

複式洋房

真是多謝各位義工媽媽...沒有你們就沒有這個咁開心熱鬧的生日會了....謝謝.............!

首頁

尾頁

跳至