自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

淫 辱 親 女 獸 父 重 囚 11 年
11 歲 受 害 人 羞 愧 想 自 殺   復 遭 母 拋 棄 瀏覽人次: 12,133

【 本 報 訊 】 中 年 電 腦 維 修 公 司 東 主 , 藉 詞 向 11 歲 女 兒 灌 輸 性 知 識 , 令 女 兒 替 他 手 淫 、 口 交 , 甚 至 迫 她 吞 下 精 液 。 獸 父 經 審 訊 後 被 裁 定 企 圖 亂 倫 等 罪 成 立 , 昨 於 高 等 法 院 被 重 判 入 獄 11 年 。 法 官 表 示 , 受 害 女 童 學 業 成 績 名 列 前 茅 , 慘 遭 親 父 性 侵 犯 後 , 自 覺 污 穢 羞 愧 , 每 周 都 發 噩 夢 , 曾 有 自 殺 念 頭 。 惟 女 童 的 母 親 不 但 在 作 供 時 指 摘 她 , 事 後 亦 棄 女 兒 不 顧 。   記 者 : 黃 幗 慧

被 告 52 歲 , 早 前 被 陪 審 團 裁 定 兩 項 向 16 歲 以 下 女 童 作 出 猥 褻 行 為 及 兩 項 企 圖 亂 倫 罪 成 。 心 理 報 告 指 被 告 需 要 接 受 輔 導 。
法 官 昨 判 刑 時 斥 責 被 告 沒 有 悔 意 。 受 害 女 童 一 向 學 業 成 績 優 異 , 全 級 考 獲 10 名 以 內 , 為 人 單 純 , 只 愛 看 書 、 傾 電 話 和 上 網 。
法 官 引 述 報 告 指 , 女 童 的 心 理 明 顯 受 到 困 擾 , 她 因 為 被 侵 犯 , 感 覺 污 穢 和 羞 愧 , 比 不 上 同 齡 的 人 。 被 告 藉 詞 向 女 童 傳 授 性 育 而 侵 犯 她 , 令 女 童 感 到 混 淆 , 但 女 童 仍 自 覺 與 被 告 關 係 良 好 , 不 希 望 父 親 入 獄 。 女 童 每 星 期 都 有 1 至 2 次 , 夢 見 被 侵 犯 的 情 形 , 至 今 仍 迴 避 走 近 家 中 附 近 地 區 。
女 童 的 母 親 和 哥 哥 曾 作 供 指 , 不 相 信 被 告 作 出 侵 犯 女 兒 行 為 , 反 指 摘 是 女 童 頑 皮 。 法 官 昨 批 評 二 人 的 態 度 「 盟 塞 」 , 在 判 刑 後 特 意 建 議 被 告 , 要 求 妻 子 和 兒 子 改 變 對 待 女 兒 的 態 度 。

藉 詞 性 育 侵 犯
控 方 在 庭 外 表 示 , 女 童 早 前 獲 頒 保 護 令 , 但 女 童 的 母 親 沒 有 在 法 庭 出 現 , 她 已 棄 女 童 不 顧 。 女 童 現 居 於 社 署 轄 下 宿 舍 , 由 社 署 擔 任 女 童 的 監 護 人 。 女 童 慘 遭 侵 犯 , 又 遭 家 人 遺 棄 , 曾 萌 起 自 殺 念 頭 。
案 發 於 去 年 10 月 至 今 年 1 月 間 , 被 告 趁 妻 子 和 兒 子 未 回 家 , 與 讀 小 六 的 女 兒 獨 處 時 , 趁 機 藉 詞 性 育 侵 犯 。 被 告 撫 摸 女 兒 胸 部 和 私 處 , 除 掉 自 己 的 孖 煙 , 露 出 性 器 官 講 解 。
被 告 曾 躺 在 床 上 女 兒 手 淫 至 射 精 , 她 口 交 。 女 童 覺 得 核 突 , 被 告 說 「 如 果 你 唔 做 就 唔 理 你 」 , 要 她 吞 下 精 液 。 女 兒 嘔 吐 , 被 告 就 說 「 慢 慢 就 習 慣 」 。 女 童 在 今 年 初 向 班 主 任 和 社 工 透 露 事 件 。
案 件 編 號 : HCCC119/08

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

痴線架.... 個老豆咁賤,個亞媽又唔理自己,比我都想死啦.

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禽獸!

珍珠宮

好媽媽勳章

獸 父 重 囚 11 年

個阿ma
離開重生仲好

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

成家都癲的....
阿爸....侵犯自己...
阿媽阿哥.....唔幫自己...仲唔要自己....
個女仔真係好陰功

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

D咩父母黎架!個亞媽有無攪錯,是非不分。唔通佢唔想個C6坐監咩。

[ 本文章最後由 Elefant老婆 於 08-10-3 11:22 編輯 ]

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

醒目開學勳章

事主好可憐.真正的無助
佢ma及哥都有問題架!!! 唔願意接受呢件事.係唔係怕老公/老豆坐監之後生活成問題咋~~?

男爵府

牛年勳章

豬狗不如...

公爵府

好媽媽勳章

正一pk佬
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

男爵府

唉...

禁止訪問

大宅

子爵府

環保接龍勳章

人神共憤 !

珍珠宮

老豆真係好賤格 ,
阿媽同哥哥自己女同妹都唔了解同幫, 害人害物

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

呢個世界就係有咁多不知所謂嘅人

侯爵府

D咩父母黎架!

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

佢老豆老母都唔係人 !!

大宅

原文章由 2bzmummy 於 08-10-3 11:13 發表
淫 辱 親 女 獸 父 重 囚 11 年
11 歲 受 害 人 羞 愧 想 自 殺   復 遭 母 拋 棄 瀏覽人次: 12,133

【 本 報 訊 】 中 年 電 腦 維 修 公 司 東 主 , 藉 詞 向 11 歲 女 兒 灌 輸 性 知 識 , 令 女 兒 替 他 ...

個細路女真慘呀! 咁嘅老豆固之然要拉去打"把", 但竟然有咁無人性的老母. 咁嘅父母唔要好過啦. 社署千其唔好俾返佢跟媽呀! 唔該

首頁

尾頁

跳至