自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好奇怪已經幾次, 我仔仔有時流清鼻水但又不是開水喉咁, 我以為病啦, 點知1, 2日就停左無晒, 好啦我當佢個兩日敏感

前幾日佢試過流黃色鼻涕, 但都係唔係開水喉咁多, 咁黃色鼻涕應該係感冒了吧? 點知1日就無左

期間精神食玩訓, 但感冒症狀不是1個禮拜或者幾日咩? 點解咁奇怪?

有無小朋友都係咁?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:唔知感冒定敏感....

感冒唔係會發燒?呢d似傷風或天氣轉敏感咁。。。

大宅

引用:感冒唔係會發燒?呢d似傷風或天氣轉敏感咁

原帖由 wy_yen 於 16-03-28 發表
感冒唔係會發燒?呢d似傷風或天氣轉敏感咁。。。
其實傷風感冒我都唔係好識分。。。。但無發燒

水晶宮

回覆:唔知感冒定敏感....

我女夠唔夠都係咁,通常早上有少少黃鼻涕,如果好多鼻水會食收鼻水藥,經常叫佢呻鼻,用鹽水同佢洗下。食下奇異果,飲接骨木汁,休息多d,又會無事

大宅

引用:我女夠唔夠都係咁,通常早上有少少黃鼻涕,

原帖由 zoekayan 於 16-03-29 發表
我女夠唔夠都係咁,通常早上有少少黃鼻涕,如果好多鼻水會食收鼻水藥,經常叫佢呻鼻,用鹽水同佢洗下。食下 ...
咁係咪即係佢地打低左病菌?

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章

請問接骨木汁係邊度買 ?

水晶宮

引用:Quote:原帖由+zoekayan+於+16-03-29+發表我

原帖由 mamahahaha 於 16-03-29 發表
咁係咪即係佢地打低左病菌?
我自己估係,因為之前我女好差,剛剛返幼稚園,佢次次鼻水都黎得好快好勁,唔睇醫生唔得,依家有時過兩日自己會好

水晶宮

引用:請問接骨木汁係邊度買+?+

原帖由 winnyto 於 16-03-29 發表
請問接骨木汁係邊度買 ?
我係iherb訂,你去報料有個post講

首頁

尾頁

跳至