網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我的育兒心得勳章 想生BB熱投

請問一些油脂(如米糠油等), 粉未(氫氧化鈉) 一般淘寶專用集運能否送港?

可否推介一些集運資料?謝謝!
吾意愛而不錮,尊而不評,同而不擾,邀而不迫,離而無怍,論而不責,助而無犯。得此相待,方互澤潤

子爵府

回覆:手工皂材料集運

神州敏感專線,首16+續重6...

大宅

引用:請問一些油脂(如米糠油等), 粉未(氫氧化鈉)

原帖由 ho-liday 於 16-03-29 發表
請問一些油脂(如米糠油等), 粉未(氫氧化鈉) 一般淘寶專用集運能否送港?
我都系用神州

子爵府

肥豆媽咪 發表於 16-3-29 13:33
神州敏感專線,首16+續重6...
Tks tks

吾意愛而不錮,尊而不評,同而不擾,邀而不迫,離而無怍,論而不責,助而無犯。得此相待,方互澤潤

子爵府

siiuppbabe 發表於 16-3-29 14:04
我都系用神州
tks tks, 我暫時都係見到神州

大宅

回覆:手工皂材料集運

新手想請問各位,我唔係for打皂(學過一堂,太大工程放棄了!),想整潤唇膏同護膚品only,請問係香港邊到有原材料賣呢?因不太信淘寶品質,thanks

子爵府

引用:新手想請問各位,我唔係for打皂(學過一堂

原帖由 me_carka 於 16-03-29 發表
新手想請問各位,我唔係for打皂(學過一堂,太大工程放棄了!),想整潤唇膏同護膚品only,請問係 ...
back2bsic, beautydiy, 有時fb gp團購啲料會靚啲

子爵府

me_carka 發表於 16-3-29 15:16
新手想請問各位,我唔係for打皂(學過一堂,太大工程放棄了!),想整潤唇膏同護膚品only,請問係 ...
打皂係咪好難, 定係手攰呢? 我知宜家係用攪拌器

其實我都係新手, 不過係網上面打香港 潤唇膏 材料 應該有資料

首頁

尾頁

跳至