親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我唔係好明點解天宇電子票email 收,print 出來直接到景點換票,咁方便,可解重有人同jason 買,重要係whatsapp 等佢回,又要約機場左等右等?

係咪天宇會貴d ?

子爵府

好媽媽勳章

回覆:1mocha 的帖子

天宇唔係全部電子票,我買ifly 係電子票,鴨車及Luge & Skyride 都要去天宇店舖買呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我唔係好明點解天宇電子票email 收,print

原帖由 1mocha 於 16-03-29 發表
我唔係好明點解天宇電子票email 收,print 出來直接到景點換票,咁方便,可解重有人同jason 買,重要係what ...
Jason都係電子票

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

因為實體票好似鴨子船都係要些前者買票,同jason買會好少少, 但其實下機拿完行李找佢,佢5min內就出現,好方便。 我試過幫襯前者,明明在佢地facebook線試咨詢已幫我訂好鴨子船時間,到去當場買票又說無 幫我book位,又說公司好多人要我自己試佢fb再搵返那人,佢唔會幫我搵,但我有晒confirmation number,職員都唔肯幫我check, 有個惡男仲話有number即無不成功訂位號碼,我o晒咀,仲叫我買完票自己打電話去鴨子船公司book

伯爵府

引用:Quote:原帖由 1mocha 於 16-03-29 發表我唔

原帖由 ChammyMAMA 於 16-03-30 發表
Jason都係電子票
是否email 收,print 出來直接到景點換票?

伯爵府

引用:天宇唔係全部電子票,我買ifly 係電子票,

原帖由 tungwai 於 16-03-29 發表
天宇唔係全部電子票,我買ifly 係電子票,鴨車及Luge & Skyride 都要去天宇店舖買呀

...
咁請問uss ,water park 同sea 係咪電子票?

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 ChammyMAMA 於 16-03-30 發表

原帖由 1mocha 於 16-03-30 發表
是否email 收,print 出來直接到景點換票?
係啊~

伯爵府

引用:Quote:原帖由+1mocha+於+16-03-30+發表是否

係啊~
請問你買邊度門票?

子爵府

好媽媽勳章

唔好意思,呢個唔清楚,因我是酒店送票的,睇下有冇其他媽咪覆到你呀

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 ChammyMAMA 於 16-03-30 發表

請問你買邊度門票?
Jason囉,我喺fb問佢,再email落單

伯爵府

引用:Quote:原帖由 tungwai 於 16-03-29 發表天

咁請問uss ,water park 同sea 係咪電子票?
uss 票jason就出實體票,其餘我無去所以唔知。所以我都約咗機場交收,佢會問定你邊日坐邊班機。佢會早到。唔需要等好耐。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 1mocha 於 16-03-30 發表請問

Jason囉,我喺fb問佢,再email落單

瑪瑙宮

原帖由 1mocha 於 16-03-31 發表
我買影城,濱海灣花園同動物園都係電子票

水晶宮

ChammyMAMA 發表於 16-3-31 09:02
我買影城,濱海灣花園同動物園都係電子票
有問題想請教, please check pm

複式洋房

回覆:天宇電子票和jason 機場交收

我搵jason包車同買門票,garden by the bay同Singapore zoo都係實體票

瑪瑙宮

引用:我搵jason包車同買門票,garden by the bay

原帖由 dudulun 於 16-03-31 發表
我搵jason包車同買門票,garden by the bay同Singapore zoo都係實體票
唔知會唔會我唔包車,所以佢比電子票我呢

大宅

其實電子票同實體票係點樣架?
我都係冇同JASON 包車, 只係經佢買USS 同LEGO LAND 既票.
而我就同佢係WHATSAPP 溝通, 冇用EMAIL, 交收到係係機場交收. 一早比定航班資料佢, 佢會叫我比張相佢, 我拎完行李出閘, 都未打比佢, 佢就好主動咁走黎我面前, 仲好詳細咁交D票比我, 一張一張咁讀比我聽, 張票係大人定細佬, 幾時有效期. 對好晒先比錢. 一切都好順利同快.
只係在買票時通WHATSAPP 佢唔會馬上覆同成日都話價錢要係我到步時先覆我. 呢樣我就唔係好明.
但整體黎講我覺得OK.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

搵jason 買票的話, 見面時果個係jason 本人定係佢d 同事?

我見響klook 度買d 門票要指定日期. 咁jason 賣既飛係咪唔駛指定日期要用?

瑪瑙宮

引用:搵jason 買票的話, 見面時果個係jason 本人

原帖由 bosch 於 16-04-02 發表
搵jason 買票的話, 見面時果個係jason 本人定係佢d 同事?

我見響klook 度買d 門票要指定日期. 咁jason ...
無指定日期,有效期半年

bosch    發表於 16-4-2 19:28

瑪瑙宮

引用:其實電子票同實體票係點樣架

原帖由 day1122 於 16-04-01 發表
其實電子票同實體票係點樣架?
我都係冇同JASON 包車, 只係經佢買USS 同LEGO LAND 既票.
而我就同佢係WHATSA ...
尋日用咗影城電子票,超good,排隊入院直接掃barcode

首頁

尾頁

跳至