夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

回覆:christy_beauty 的帖子

睇下全為愛寫既野,希望可以幫到你!我今日睇咗好多,依加學習緊!加油!

男爵府

BK Milk勳章

你自己想點行?你老公知唔知你的感受?
他會撰邊條路?
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

子爵府

回覆:好掛住老公

你老公肯回頭的話再講JM 加油呀!

男爵府

真人真事,有人老公回頭,老婆原諒不再睇佢電話,不再起疑心。。。過左10年後,發覺根本佢同小三無斷過,除左嗰個仲有10個8個親密朋友,自己全心原諒,換來更大欺騙,自己又青春不再,真係傷到不能再傷

子爵府

引用:真人真事,有人老公回頭,老婆原諒不再睇佢

原帖由 louisvuitton 於 16-04-06 發表
真人真事,有人老公回頭,老婆原諒不再睇佢電話,不再起疑心。。。過左10年後,發覺根本佢同小三無斷過,除 ...
講我嗎?

子爵府

引用:真人真事,有人老公回頭,老婆原諒不再睇佢

原帖由 louisvuitton 於 16-04-06 發表
真人真事,有人老公回頭,老婆原諒不再睇佢電話,不再起疑心。。。過左10年後,發覺根本佢同小三無斷過,除 ...
所以我向天告訴自己,下世,下下世,再下下世界都不會與他們一起。

有人話,因果,我相信我上世欠了他。今世還。儘管他是好爸爸但我已經無力再相信他。

樓主如果仍後生,我會勸你走吧。不要像我當年人慈,現在对自己殘忍。我這樣便一世了。非常可悲傷。

男爵府

引用:Quote:原帖由+louisvuitton+於+16-04-06+發

原帖由 soright 於 16-04-06 發表
講我嗎?
一定唔係,因為那人講不上是好爸爸,只是不過不失,但同樣地個老婆,都覺得係前世殺左佢全家,欠左佢今世還,最衰係當年老婆願意離開,成全佢地,但老公話唔離婚,同小三分手呃個老婆。。。

大宅

睇到標題已經好有共鳴,點解對方都唔愛自己,我地仲掛住對方喎。原來不只我一個咁傻㗎

大宅

假如這次他知錯 他回頭
你可以再相信他嗎?

子爵府

你願意原諒,你願意再愛……
但佢願意接受嗎?願意珍惜嗎?有誠意嗎?
否則一切都是徒然!每件事都有價值,佢唔覺得你既付出係珍貴難得,佢只會一次較一次更傷你心!

大宅

回覆:christy_beauty 的帖子

去找他

子爵府

引用:Quote:原帖由 soright 於 16-04-06 發表講

一定唔係,因為那人講不上是好爸爸,只是不過不失,但同樣地個老婆,都覺得係前世殺左佢全家,欠左佢今世還 ...
所以我話講緊我。

當年我會未又係因為人家話断,唔離婚。有幾個人追,自己唔想偷食拒絕人。

點知,幾十年後,果位被發現的小三真的断左,不過換左另一個十幾年小三,仲加埋小四,小五之馬。

不過,我順氣d,因為果位小三而家衰過我,老婆無佢份,時間,金錢,愛都被後來者分曬。一谂到咁,心涼。超,未又係人一個会人老珠……。抵死。

子爵府

引用:Quote:原帖由 louisvuitton 於 16-04-06 發

原帖由 soright 於 16-04-06 發表
所以我話講緊我。

當年我會未又係因為人家話断,唔離婚。有幾個人追,自己唔想偷食拒絕人。
說到尾
係自己唔放過自己
果種不甘心的執著害死自己

未經本人同意,請勿轉載內容!

瑪瑙宮

回覆 soright 的帖子

好多時番撻之後再被發現小4,5,6, 所以都係搏, 人心難測, 我都搏過一次喇, 早响廿幾年前佢有紅顏, 唔肯離婚, 而家咪又係咁, 我都當係前世債今世還清, 可能上世我傷得佢好透吧.

翡翠宮

Nancy20090615 發表於 16-4-6 09:29
回覆 soright 的帖子

好多時番撻之後再被發現小4,5,6, 所以都係搏, 人心難測, 我都搏過一次喇, 早响廿幾年 ...

其實係睇自己心態
有D死都唔放手, 我唔好過你都唔洗旨意有好日子過
有D唔甘心, 覺得輸比另外一個/一堆女人

無野既; 你自己合埋眼既一刻; 覺得自己無浪費生命就OK.

禁止訪問

複式洋房

我知佢唔會回頭了
因為我諗連佢都知婚姻既束縛唔適合佢
再者
都分開左一個月
佢呢個月黎都變左明正言順同個小三拍拖
我知要放手架
只係好掛住佢
呢個人由中學到呢家仔都生埋
經歷好多唔到皆段
我自己就好珍惜
但原來得我一個珍惜⋯⋯

男爵府

熱血金章

christy_beauty 發表於 16-4-6 11:36
我知佢唔會回頭了
因為我諗連佢都知婚姻既束縛唔適合佢
再者
既然結局不能改變,就惟有改變自己的心態,為未來重新編寫另一個新章節。努力!

大宅

仍同小三一齊嗎? 若他仍不忘小三,放棄啦,你愛佢,他不愛你,可必!

複式洋房

引用:仍同小三一齊嗎?+若他仍不忘小三,放棄啦,你

原帖由 pettytsang 於 16-04-06 發表
仍同小三一齊嗎? 若他仍不忘小三,放棄啦,你愛佢,他不愛你,可必!
當初我選擇離開
就係諗住放手由佢地一齊⋯⋯

首頁
12345...6

尾頁

跳至