影視娛樂

跳至

首頁
34567...12

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章

ng5ek 發表於 16-6-15 00:57
我忍得住,每星期等下一集我會心掛掛

到時實入來睇各jm報導時, 我一定頂唔到, 除非唔來入睇囉!
[

伯爵府

ng5ek 發表於 16-6-15 00:57
我忍得住,每星期等下一集我會心掛掛
張赫、朴素丹主演新劇《Beautiful Mind》公開長版預告

演員張赫、朴素丹、尹賢旻、朴世榮等人主演的KBS月火新劇《Beautiful Mind》,將於6/20日首播。日前劇組公開長達5分鐘的預告,緊湊的劇情節奏,帶出事件的開端。

預告片中張赫飾演的神經外科教授李英吾,擁有高超的手術能力和超人的邏輯力、推理力,處事果斷,能很快看穿對方。
但因情感障礙,缺乏對他人的同理心,某天意外捲入患者的奇異死亡事件。與朴素丹飾演的交通警察桂珍星有了交集。
另外,尹賢旻在劇中飾演胸腔外科教授,是個大反派。而他與朴世榮在《我的女兒琴四月》之後,二度合作會擦出甚麼新火花,也讓人期待。

htts    發表於 16-6-15 10:18

伯爵府

Press conference video~~

htts    發表於 16-6-16 11:34

大宅

ng5ek 發表於 16-6-11 03:22
正呀!終於等到佢嘅時裝劇仲要做醫生

係呀,我都等左好耐啦

伯爵府

eelainewongsc 發表於 16-6-16 19:47
係呀,我都等左好耐啦
新劇《Beautiful Mind》今日首播 朴素丹拘捕張赫

今日(6月20日),KBS 2TV新月火劇《Beautiful Mind》劇組發布了一組該劇的第1集預告照。
照片中,交通警察桂珍星(朴素丹 飾)以玄星醫院神經外科醫生李英吾(張赫 飾)違反醫療法為由,為李英吾戴上了手銬。桂珍星與李英吾的首次見面就捲進了性命攸關的案件,不過從李英吾的表情上來看,他彷彿對此不屑一顧。從表面看,醫生與交警之間似乎沒有什麼交集,桂珍星與李英吾兩人為主人公的劇情將如何展開備受關注。
另外,電視劇《Beautiful Mind》由 《Dream High 2》毛完日導演執導,《成均館緋聞》金泰姬編劇執筆,張赫、朴素丹、朴世榮等人主演。該劇主要講述了擁有出眾醫術、不輕易流露感情的冷血醫生某天突然捲進患者的奇妙死亡中,遇到心愛之人之後逐漸恢復人性,情感知覺發生變化的醫學故事,今晚10時首播

大宅

又要開始煲劇生涯....為張赫值得的..

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

睇左 ep1, 赫靚仔又好型, 高冷李醫生呀

可惜低收4.1%, 朴信惠嘅doctors就高收12%, 希望赫加油呀

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 16-6-21 08:32

可惜低收4.1%, 朴信惠嘅doct ...
響邊處有得睇?

[

伯爵府

htts 發表於 16-6-21 08:32

我昨晚睇左少少愛豆直播,冇中字/即時傳譯唔知講乜,今晚才睇中字。

愛豆有直播Doctor(即時傳譯),劇情幾輕鬆,但朴信惠、金來沅個樣殘殘地,冇我赫赫咁sharp

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 16-6-21 09:00
響邊處有得睇?

我係 dailymotion

寶石宮

JP 發表於 16-6-21 09:41
我昨晚睇左少少愛豆直播,冇中字/即時傳譯唔知講乜,今晚才睇中字。

愛豆有直播Doctor(即時傳譯),劇情幾 ...

赫嘅dr lee好型好叻好 cool, D 不屑眼神好鬼正呀, 佢一幕好叻直指個候選人係lift到就會病發, 準到爆, 果野好型

JP    發表於 16-6-21 10:25

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:睇左 ep1, 赫靚仔又好型, 高冷李醫生呀可惜

原帖由 htts 於 16-06-21 發表

你咁快手睇咗Ep 1

第一集收視只有4.1%,真係幾低喎,同朴信惠嗰套收視差3倍。我無諗過beautiful mind會咁低,希望之後會升 升 升

我愛장혁

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 16-6-21 10:02
赫嘅dr lee好型好叻好 cool, D 不屑眼神好鬼正呀, 佢一幕好叻直指個候選人係lift到就會 ...
心思思想開來睇
[

寶石宮

milka528 發表於 16-6-21 10:59
你咁快手睇咗Ep 1

第一集收視只有4.1%,真係幾低喎,同朴信惠嗰套收視差3倍。我無諗過 ...

doctor無諗住開來睇, 但知高收

beautiful mind希望爭氣啦

寶石宮

amychoi 發表於 16-6-21 11:04
心思思想開來睇

暫無love line, 但好型又叻囉

寶石宮

milka528 發表於 16-6-21 10:59
你咁快手睇咗Ep 1

第一集收視只有4.1%,真係幾低喎,同朴信惠嗰套收視差3倍。我無諗過 ...

https://www.instagram.com/p/BG4VBZLg_ji/

好型

侯爵府

htts 發表於 16-6-21 11:26
https://www.instagram.com/p/BG4VBZLg_ji/

好型
係勁型呀.....

htts    發表於 16-6-21 13:56

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:milka528 發表於 16-6-21 10:59 你咁

原帖由 htts 於 16-06-21 發表

好型
我都睇完Ep 1, 點解赫個角色咁深沉,好似奸角咁

我有d怕睇韓劇嗰啲血淋淋鏡頭,好多血,又有內臟

不過赫真係型,天才醫生,但係又好神秘。女一我唔熟,暫時覺得普普通通,希望拍落去兩人會有多d火花

我愛장혁

寶石宮

milka528 發表於 16-6-21 13:59
我都睇完Ep 1, 點解赫個角色咁深沉,好似奸角咁

我有d怕睇韓劇嗰啲血淋淋鏡頭,好多血,又有內臟

佢係好叻, 但冷血又無感情嘅dr. 後來碰上心愛嘅女人而改變.

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 16-6-21 14:08
佢係好叻, 但冷血又無感情嘅dr. 後來碰上心愛嘅女人而改變.
偷睇左啦!

中段有些悶, 最後又緊張返, 女主同只係一位交警, 可以咁容易自出自入睇資料?

[

首頁
34567...12

尾頁

跳至