影視娛樂

跳至

首頁
45678...12

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 16-6-21 14:33
偷睇左啦!

中段有些悶, 最後又緊張返, 女主同只係一位交警, 可以咁容易自出自入睇資料?
韓國劇入面D警察好奇怪架,一係乜都得,一係廢到唔廢

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

伯爵府

htts 發表於 16-6-21 11:16
暫無love line, 但好型又叻囉

剛睇完,第一集劇情一般般,冇乜驚喜,赫赫型爆係唯一亮點,希望之後劇情給力

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

JP 發表於 16-6-21 22:10
剛睇完,第一集劇情一般般,冇乜驚喜,赫赫型爆係唯一亮點,希望之後劇情給力
...

都係,不過佢真係好型。只係同女主cp感不足

寶石宮

JP 發表於 16-6-21 22:10
...

第2集解釋左第1集嘅野, 亦解釋左dr lee點解咁無情 ,(又係韓劇公式)

rating 4.5, a bit better, 但朴信惠嘅doctors 14.X, 更勁

伯爵府

htts 發表於 16-6-22 08:44
第2集解釋左第1集嘅野, 亦解釋左dr lee點解咁無情 ,(又係韓劇公式)

rating 4.5, a bit better, 但朴信惠 ...
今晚才睇第2集!

唔太明點解朴信惠 人氣咁高

樣和演技都不是好出色

寶石宮

JP 發表於 16-6-22 10:37
今晚才睇第2集!

唔太明點解朴信惠 人氣咁高

佢係doctor個樣好似老左殘左

Ryanma    發表於 16-7-2 10:31

子爵府

回覆 htts 的帖子

同感.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:張赫《Beautiful Mind》

我睇晒2集,感覺故事有好多伏線,要追落去先知發生乜嘢事。

beautiful mind有好多醫學名詞,劇情又屬於懸疑片,會唔會因為咁而比較少捧場客?聽講朴信惠套doctors係輕鬆愛情小品,相對地會較易吸納觀眾?

我愛장혁

寶石宮

milka528 發表於 16-6-23 13:02
我睇晒2集,感覺故事有好多伏線,要追落去先知發生乜嘢事。

beautiful mind有好多醫學名詞,劇情又屬於懸 ...
我無開DOCTORS,但我覺得BEAUTIFUL MIND都唔難明,亦好清楚交代李英5醫生點解咁冷酷。

伯爵府

htts 發表於 16-6-23 21:11
我無開DOCTORS,但我覺得BEAUTIFUL MIND都唔難明,亦好清楚交代李英5醫生點解咁冷酷。 ...

剛睇完ep 2,剧情走懸疑风格,谜团会逐一解开,上半集有点沉闷,下半集好看,尤其是男主和父亲的关系还是有点撲朔迷離!張赫眼神很有戏!

寶石宮

JP 發表於 16-6-23 22:55
剛睇完ep 2,剧情走懸疑风格,谜团会逐一解开,上半集有点沉闷,下半集好看,尤其是男主和父亲的关系还是有 ...

我好好奇之後嘅發展. 仲有ep1尾以為dr lee想殺真實, 原來係救佢, 編劇玩野

我覺得dr lee有呢個病, 好慘, 唔係佢想, 仲要被當怪物

男爵府

回覆 htts 的帖子

好睇,淨睇張赫都抵
好多醫學野,唔明,不過唔影響睇劇
唔識個女主角,好似好後生,但劇情講佢受訓7年,又病咗一輪,應該唔細
女二係咪張赫之前嗰套「命中」個女二?

寶石宮

Janis 發表於 16-6-24 09:59
回覆 htts 的帖子

好睇,淨睇張赫都抵

女二係咪張赫之前嗰套「命中」個女二?>> 應該唔係

伯爵府

htts 發表於 16-6-24 10:07
女二係咪張赫之前嗰套「命中」個女二?>> 應該唔係
女二係愛情雨(我閃碩做男一)個女二

伯爵府

htts 發表於 16-6-24 09:26
我好好奇之後嘅發展. 仲有ep1尾以為dr lee想殺真實, 原來係救佢, 編劇玩野

我覺得dr lee有呢個病 ...
李英伍-張赫 飾
36歲,玄星醫院神經外科助理教授。
擁有高超的手術技藝以及超越他人的邏輯力、推理能力、無所畏懼的果斷能力,是一位非常優秀的神經外科醫師。
他能夠很快掌握並看穿對方的狀態,加上有邏輯性與洞察力,抱有自命不凡的危險想法。
因患有大腦額葉障礙,無法感受到感情,缺少了對他人的體諒或憐憫之心,在自己的感情上也是如此

So far 赫oppa演技好到位

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

amychoi 發表於 16-6-21 14:33
偷睇左啦!

中段有些悶, 最後又緊張返, 女主同只係一位交警, 可以咁容易自出自入睇資料?

邊度有啊?我搵唔到

水晶宮

親子王國15週年勳章

ctyying 發表於 16-6-26 23:04
邊度有啊?我搵唔到
千尋
[

侯爵府

我等做到咁上下先開, 一定捧赫oppa 場.... 佢D戲真係無得頂... 依家唯有番煲"命中"吊住命先....... 至於DOCTOR...真係無諗過開, 男女主角都唔太鐘意...

htts    發表於 16-6-27 16:16

大宅

natnat_tsang 發表於 16-6-27 15:51
我等做到咁上下先開, 一定捧赫oppa 場.... 佢D戲真係無得頂... 依家唯有番煲"命中"吊住命先....... 至於DOC ...

我都係諗住做到咁上下先開
尋日viu tv 有命中,攪到又開始翻睇

首頁
45678...12

尾頁

跳至