親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

暑假想去玩番兩日三夜, 請問邊間好啲?

男爵府

回覆:JW vs 金沙城Conrad

如冇小朋友一定是JW, 因有大的泳池

大宅

JW

男爵府

引用:如冇小朋友一定是JW,+因有大的泳池 +

原帖由 herman-mame 於 16-04-07 發表
如冇小朋友一定是JW, 因有大的泳池
打錯,是有小朋友就選住JW

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

多謝回覆, 我個仔都13歲, just去relax吓, Conrad好似靚啲, JW就新啲, 請問邊間交通會方便啲?

侯爵府

畀面勳章

引用:多謝回覆, 我個仔都13歲, just去relax吓, C

原帖由 991129 於 16-04-07 發表
多謝回覆, 我個仔都13歲, just去relax吓, Conrad好似靚啲, JW就新啲, 請問邊間交通會方便啲? ...
then you may choose which area you prefer according to what you prefer. eg Galaxy offers a good food court, cinema, the waving pool.

both Galaxy and sands have equally good transportation. Galaxy is easier to reach 官也街。

Conrad itself is very good, but I prefer Galaxy. more choices of restaurants

公爵府

回覆:JW vs 金沙城Conrad

JW 玩水可去天浪淘園,岩你仔,食嘢方面銀河商場及百老好多選擇,去官也街也近。

金沙城商場冇嘢食,住過一兩次sheraton唔想再住, 雖然唔係Conrad, 但價錢不差太遠還是JW吧。

wcpcelia    發表於 16-4-7 14:28
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

男爵府

好媽媽勳章

引用:JW 玩水可去天浪淘園,岩你仔,食嘢方面銀

原帖由 Honey 於 16-04-07 發表
JW 玩水可去天浪淘園,岩你仔,食嘢方面銀河商場及百老好多選擇,去官也街也近。

金沙城商場冇嘢食,住 ...
我住過一次金莎城中心雖然酒店ok, 但都諗下次唔再住,一來個mall太大行去check in 都好遠,間間名店,其實無嘢好行, 二來食嘢好貴。
如果下次再住會選其他酒店

水晶宮

daisy17772 發表於 16-4-7 12:02
then you may choose which area you prefer according to what you prefer. eg Galaxy offers a good foo ...
明白, 我個人都比較偏向Galaxy, 好似啲facilities唔錯, 特別食方面

水晶宮

Honey 發表於 16-4-7 14:04

明解, thanks!

水晶宮

Honey 發表於 16-4-7 14:04

另外, 請問官也街係唔係好多美食架? 因為我真係成十幾年都無去過澳門啦, 好多野已經無乜印象

子爵府

991129 發表於 16-4-7 15:10
明白, 我個人都比較偏向Galaxy, 好似啲facilities唔錯, 特別食方面

銀河食嘢平好多。

公爵府

引用:Quote:Honey 發表於 16-4-7 14:04 JW 玩水

原帖由 991129 於 16-04-07 發表
另外, 請問官也街係唔係好多美食架? 因為我真係成十幾年都無去過澳門啦, 好多野已經無乜印象 ...
好幾次小朋友游完水都係銀河商場食晚飯,名家都食過兩次,早餐反而從大倉行去官也街附近的茶餐廳,之後再行土生葡人嗰個博物館,影相ok的。

991129    發表於 16-4-8 09:23
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

水晶宮

jemswin1 發表於 16-4-7 23:59
銀河食嘢平好多。
明白, thanks!

首頁

尾頁

跳至