自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

阿頭突然俾份野我地答 但我只係一個文員仔 完全冇頭緒 各位可以幫下我嗎?

1。What are the key challengnes you face as a manager or leading role?

2.(Refer back to q.1.)What has worked well for you in past?

3.What are some improvements you can make to increse your performance and effectiveness as a manager or leading role?

中英解答也可 只為交差

子爵府

回覆:各位求救

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:阿頭突然俾份野我地答+但我只係一個文員仔+

原帖由 heihei1975 於 16-04-07 發表
阿頭突然俾份野我地答 但我只係一個文員仔 完全冇頭緒 各位可以幫下我嗎?

1。What are the key challengn ...
係咪想升你職?
恭喜定您先

男爵府

佢想升你職?

子爵府

回覆:Anpanmama 的帖子

唔係啦! 佢自己要交功課 每人派份俾我地做姐

子爵府

回覆:綠荳媽媽 的帖子

自己知自己事

水晶宮

1。What are the key challengnes you face as a manager or leading role?
如果是升職,首先我要取得原本是平輩同事的信心和認可,我要比從前加倍的努力,以謙虛平和的態度與同工商討事情,低調地協助同事解決問題.當我獲得同事的支持,所有事情便能更有效率和效益地完成.

2.(Refer back to q.1.)What has worked well for you in past?
呢點幫你唔到,要你自己諗.

3.What are some improvements you can make to increse your performance and effectiveness as a manager or leading role?
成長和進步,一般可以透過三個途徑: 進修(修讀相關課程或自行閱讀相關書本)、從別人經驗中學習(向各級經理/前輩學習)、透個自身實際經驗學習(邊做邊檢討,經常反省及思考有沒有更好的方法).

子爵府

回覆:方方媽媽 的帖子

多謝你

子爵府

推推

首頁

尾頁

跳至