夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

佢以前冇咁忙,真係會成日打機,一去機舖就坐足幾個鐘,不過宜家工作方面越來越忙,佢就算幾鍾意打機都冇時間打喇,其實諗諗下,佢都幾慘,連唯一的喜好都冇時間玩喇。

別墅

哈...我老公唔只鍾意打機...仲鍾意唱K...搞到我作日無得睇電視

大宅

大宅

我個C6都係咁, 一係電腦, 一係打機...不過寧願距鍾意打機玩電腦都好過鍾意玩女人 ! 起碼距個人响屋企嘛 ~

[ 本文章最後由 Twinboys08 於 08-10-10 17:59 編輯 ]

公爵府

我老公也是打機怪,我成日話佢其實返緊兩份工,打機是其中一份。我記得我做婚前輔導時,佢同個社工講話打機係佢既滿足感其中一個來源,所以係好重要咁話。而家我不會不準佢打機﹝無謂做D吃力不討好的事﹞,但我要佢做好我既要求既事之後就唔理佢﹝其實無理唔到﹞。

大宅

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 celery_wwk 於 08-10-6 22:18 發表
各位已婚的女士們...

你地的另一半會唔會一返到屋企,唔係對住部電腦...就係對住部遊戲機呢...

我老公好似好好咁...一放工就返屋企...但係返到來...佢的老婆似乎唔係我囉...mouth:

有時叫佢同我 ...

我老公話打機可以減壓同頂眼瞓 …不過佢唔係成日打!

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同我老公都鍾意打機嫁,
所以我理解佢打機d野,
有時一齊玩,可以有共同話題,幾好嫁

珍珠宮

哈哈, 我就倒轉, 我同亞仔都好鐘意打機, 佢成日問我可唔可以唔好打咁多機呢?

珊瑚宮

環保接龍勳章

原文章由 celery_wwk 於 08-10-6 22:18 發表
各位已婚的女士們...

你地的另一半會唔會一返到屋企,唔係對住部電腦...就係對住部遊戲機呢...

我老公好似好好咁...一放工就返屋企...但係返到來...佢的老婆似乎唔係我囉...mouth:

有時叫佢同我 ...

打機好易上癮. 我老公都有試過, 不過我真係發脾氣, 同話佢知, 佢打機會樣好樣衰. 我有試過偷影佢個衰樣俾返佢睇. 佢自己都話真係勁樣衰, 佢改到喎 現在老公差不多一個月才約fd一齊打下機. 正常社交. 不是打到迷迷痴痴, 咁才是打機減壓嘛.

洋房

響屋企打機好過佢出去玩呀...
同埋打機有成功感嘛....又有挑戰性
10個男人9個都中意打機...
幸福不是哀求回來的,哀求回來的不是愛情!

複式洋房

原文章由 awah112 於 08-10-11 12:20 發表
即係問點解d女人咁鍾意買衫

好好既比喻!

民房

我老公唔鍾意打機,反而我就會

洋房

我個老公都好鍾意打機家....我唸除左online game之外...佢咩都好家....但係佢又唔係玩女人...又唔會打到唔返工我又覺得無咩問題....我覺得人人都有d私人空間ga....佢打機時我咪做下其他野law......

洋房

我個老公都好鍾意打機家....我唸除左online game之外...佢咩都好家....但係佢又唔係玩女人...又唔會打到唔返工我又覺得無咩問題....我覺得人人都有d私人空間ga....佢打機時我咪做下其他野law......

大宅

我C6好少打機, 但一日到黑都對住電腦,
返工係公司對住電腦8小時,
一返屋企即開電腦,
食完飯又彈返入房上網....
星期六日,有時頂佢唔順會發佢脾氣,
真係好過份, 星期六日先可以同個女玩,
C6真係可以由朝對住電腦到晚

大宅

我老公都好like 打機架 !
每日番工都已經對住部電腦,
回家食完飯又即刻打NDS & OCMPUTER.....
不過佢好醒目,
佢會幫我手執好檯.....抺埋碗碟先去打機,
仲會問一問我仲有無野幫手先去打.........
不過晚晚都要我叫十幾之先肯關機SLEEPING....
有時叫唔聽......我就會話今晚鎖門瞓......佢就即刻關機.....
我老公真係好大細佬.........
遲d如果生BB.......都唔知點搞.......

大宅

我老公好勁架, 邊打機邊玩電腦. 總之放咗工仲忙過返工!

男爵府

佢都係一返到嚟就打機, 最近又玩 msn, 我都冇佢辦法, 真係激死我

首頁
12345...6

尾頁

跳至