夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

唔係灰係專重佢,每個人都應該有自己鍾意o既興趣,更何況佢鋪頭搵幾多都比晒我管,仲想點,我好知足嫁,得一唔可以想二嫁,我老公放工即刻番嚟同個囡玩一陣又要同隻9玩一陣再食飯,食完飯就打機打到林訓,有時咪同我山門玩陣囉,如果累咪第日先玩囉,我地好開心冇問題,佢知我平時悶成日打比我同我傾電話,又教我玩股票我都好忙嫁,大家都可以有私人空間咪仲好~~
原文章由 milka0527 於 08-11-14 12:03 發表
我唔係咁睇喎, 點解要諗到咁灰, 話老公只係在家, 唔係出去唔知去左邊就已經ok? 佢都係家既一份子, 都要為個家付出下麻, 唔可以咩都比老婆做哂既. 如果打機打到好似返左另一份工咁, 咩屋企野都唔理, 我覺得有問題. ...

子爵府

同意同意
原文章由 carbon 於 08-11-11 22:23 發表
老公咁黏家,唔會周圍去,打下機減下壓姐,應該慶幸佢用呢個方法減壓,如果係其他嫖、賭、飲、盪、吹、邊樣衰d?

民房

原文章由 berry?????? 於 08-11-14 16:42 發表
唔係灰係專重佢,每個人都應該有自己鍾意o既興趣,更何況佢鋪頭搵幾多都比晒我管,仲想點,我好知足嫁,得一唔可以想二嫁,我老公放工即刻番嚟同個囡玩一陣又要同隻9玩一陣再食飯,食完飯就打機打到林訓,有時咪同我山門玩陣 ...
咁你老公唔同, 佢都識返來先同阿女同狗狗玩下呀, 重係食完飯先開機, 我都可以接受, 不過我老公係 5:30 一返來就仔都唔理立即開呢.

男爵府

呢排我老公也愛打機...十分愛
返工前兩粒鐘放工後dup個屎忽又打機
其實我覺得}男人鍾意打機等於女人鍾意shopping咁{
我同佢都麻木晒~
佢打打下機都無唔記得仲有3個細路同我存在
我就由得佢打~
曾幾何時 我都俾隻GAME迷倒左~

]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/comcom/30.gif[/img]

民房

我老公係呢5日都唔敢叫我開返部機比佢啦, 尋日佢自己同我講, 會到星期六日休息先打, 咁我就"閏" 佢話: "邊個話開返比你玩呀?", HEHE, 之後佢唔敢出聲, 不過我會係佢休息時開返比佢, 只要佢唔過份就可以. 所以話, 有時老婆唔出聲表明立場, D 男人唔會收.

首頁

尾頁

跳至