嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔知有冇jm用緊babyganics產品?
睇中左佢地既洗頭水+沖涼二合一,body lotion,洗地水 等等

大宅

我覺得好好用,特別係沖涼,洗奶樽液,同有一支好似潤唇膏咁既面霜,呢支一定要推介你買,可以查唇查面,我個仔一敏感,出奶癬,濕疹一查第二曰就好,非常好用

大宅

每個brand D product成分都唔一樣,好難話個brand好唔好!我會去ewg.org research吓先用.佢會有rating話D product成分有冇害,當然唔係咩brand咩product都有齊!只有進力.我有用babyganics洗奶瓶,rating話好我先買!

大宅

每個brand D product成分都唔一樣,好難話個brand好唔好!我會去ewg.org research吓先用.佢會有rating話D product成分有冇害,當然唔係咩brand咩product都有齊!只有進力.我有用babyganics洗奶瓶,rating話好我先買!

禁止訪問

回覆:Babyganics產品好用嗎?

大宅

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章

babyganics 好好用
特別係搓手液, 好方便, 有出街用size

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆:Babyganics產品好用嗎?

好用,尤其是消毒搓手液

大宅

Ching2327 發表於 16-4-11 03:39
我覺得好好用,特別係沖涼,洗奶樽液,同有一支好似潤唇膏咁既面霜,呢支一定要推介你買,可以查唇查面,我 ...
"一支好似潤唇膏咁既面霜,呢支一定要推介你買,可以查唇查面,我個仔一敏感,出奶癬,濕疹一查第二曰就好,非常好用"

唔好意思, 想請問下你係邊枝呢? THXXX
http://hk.iherb.com/BabyGanics?p=1

大宅

HI, 我有兩枝出街用的消毒搓手液, interested pls PM, tks.

全新babyganics alcohol free 50ml 輕便裝搓手液
http://www.baby-kingdom.com/foru ... amp;fromuid=1983435

伯爵府

candyk109 發表於 16-7-25 08:48
"一支好似潤唇膏咁既面霜,呢支一定要推介你買,可以查唇查面,我個仔一敏感,出奶癬,濕疹一查第二曰就好 ...

應該係呢支

candyk109    發表於 16-7-29 21:39

別墅

yvonne818 發表於 16-4-11 19:16
好用,尤其是消毒搓手液

請問搓手液係大人用定bb用?

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:Quote:yvonne818 發表於 16-4-11 19:16 好

原帖由 peanutbbboy 於 16-07-30 發表
請問搓手液係大人用定bb用?
bb用,不過大人都可以用

子爵府

jenjenyuen 發表於 16-4-11 09:37
每個brand D product成分都唔一樣,好難話個brand好唔好!我會去ewg.org research吓先用.佢會有rating話D p ...
我都會參考EWG rating. 如果件産品無成件檢測過, 可以打ingredient, 一樣有參考價值。我用過沖涼感覺有d乾, 都係貪得意買過搓手液感覺ok

首頁

尾頁

跳至