美容扮靚

跳至

首頁
23456...11

尾頁

複式洋房

我都想知效果如何

禁止訪問

禁止訪問

大宅

面有暗粒其實做唔做得架

伯爵府

部電動微針機係邊度買?我都有興趣

複式洋房

宜家有無見到白白滑滑既效果呀

複式洋房

回覆樓主:

我上星期都做咗駐顏呀,但我係美容院做,但我做嗰隻唔係D字頭嗰隻牌子喎,我朋友都係呢間美容院做咗3次,我見到佢白咗好多同埋毛孔細左好多,所以我先去做,美容院係用一隻韓國牌子幫我做㗎,我覺得好得喎,我老公好明顯見到我有唔同咗喎!
我平時唔化妝㗎,但嗰晚我老公收工返黎問我攪咩,做咩無啦啦好似化左妝咁,問我去邊黎喎!

同埋我見美容院有賣駐顏粉底比客自己返屋企做呀,佢有得配埋支磁晶筆㗎,你地如果想買可以去我呢間美容院度問下,我上次見有人買,老闆娘會教埋佢點做㗎

同埋我都想話呢間隻韓國粉底我真係覺得好過另一隻D字頭嗰隻,因為我兩個牌子都做過,D字頭嗰隻我真係做完第2日已經無嘢睇,我仲做咗3次,3次都唔覺有效果,但韓國牌子我試咗真係一次已經見到

我朋友佢本身塊面係長期敏感成日紅卜卜㗎,佢做完3次塊面真係好靚好白,所以我都會再做多2次,但我自己懶就寧願出去美容院做囉,不過美容院真係都好多客買返去自己做,我諗韓國嗰隻真係唔差的,我嗰日瞓低做駐顏個Facial,我都見有4個人入黎買駐顏粉底同訂支磁晶筆, 我聽到啲人同老闆娘講話試做完好正咁

如果你地想買我可比電話你地打去問下,因為我係去美容院做,就唔清楚佢買返屋企做係幾錢呀

複式洋房

DebbyLee1689 發表於 16-6-3 23:10
我上星期都做咗駐顏呀,但我係美容院做,但我做嗰隻唔係D字頭嗰隻牌子喎,我朋友都係呢間美容院做咗3次,我 ...

同埋我同想知,有無人係一直做呢個駐顏導入嘅呢?如果唔做3次,當平時做Facial咁Keep著做,咁會唔會一直都咁靚嘅呢?

別墅

分享一下我自己係屋企做第二次微注粉底先(懶)實在隔太耐先再做一次喇,而家youtuxx多左好多片教人點做,原來第一次我做錯程序呀,應該做完將粉底精華按入面而12個鐘內唔可以掂水,等我第一次仲即時洗面,所以覺得冇咩料到,但今次我做完12個鐘冇再掂水喇,感覺好好多喎,啲斑都淺色左,白左好多,jm們可以值得試下

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

豆柴 發表於 16-5-30 21:15
驚痛用納米針頭就可以,唔痛嫁

唔好用納米,納米最長果枝針得0.15mm,完全無料到,我做左4次,而家都要買過部機再繼續

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

cathywong0510 發表於 16-6-4 09:37
分享一下我自己係屋企做第二次微注粉底先(懶)實在隔太耐先再做一次喇,而家youtuxx多左好多片教人點做, ...

我禽日都去左你買個間鋪買左, 我先用mesohydro 導入, 再用mesowhite, 跟住就訓, 無敷mask , 今日無紅, 無甩皮,白淨左, 打算下星期再做, 希望keep 到啦

別墅

可否影部機將相

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

chloe_car 發表於 16-6-5 21:59
可否影部機將相

我用呢款機

別墅

卡卡公主^^ 發表於 16-6-5 17:55
唔好用納米,納米最長果枝針得0.15mm,完全無料到,我做左4次,而家都要買過部機再繼續
...

你用幾mm做?我第一次用0.25,做完覺得效果好明顯,第二次再做好似無咩分別,第三次用納米針一d效果都無

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:面有暗粒其實做唔做得架

原帖由 STAYREAL5 於 16-06-02 發表
面有暗粒其實做唔做得架
應該得

我細仗人以前成面瘡都做得

仲做到全面出晒血

大宅

Tick Tok 尼部機唔好用,所謂洗面,導入都好雷.
之後我買左韓國m 字頭果部正好多.

KarenChris    發表於 16-6-16 15:19

首頁
23456...11

尾頁

跳至