美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

大家用過AVENE的產品?屯門邊有得買?邊有專櫃?《除佐卓X》

洋房

永安(yaumatei), seibu, shatin(near citysuper). or from Yahoo

民房

AVENE

原文章由 jkih1212 於 08-10-8 15:00 發表
大家用過AVENE的產品?屯門邊有得買?邊有專櫃?《除佐卓X》

尖沙咀美麗華商場 & 海港城 FOCESS 都有

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

i am using.....
gentle gel cleanser (good)
gentle toner (good)
Hydrance Optimal light Hydrating Cream (good)
Hydrance Optimal light Hydrating Cream SPF15 (good)
Eau Thermale Thermal Water (good)
Ystheal + Eye Contour (no good)
Ystheal + Cream (no good)

原文章由 jkih1212 於 08-10-8 15:00 發表

複式洋房

好媽媽勳章

沙田新城市

禁止訪問

男爵府

尖沙咀連卡佛都有.

伯爵府

唔知依家仲有無買滿$1000送泉水、$1200送泉水+mask、$2000送泉水+mask+洗面or toner呢?因我對上一次買已經係05年嘅事...

仲想請問知唔知d印花仲用唔用得呢?因我仲有7個印花就可換$1000貨了

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果想買水貨, 應該去邊呢(九龍)?

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 mabel7705 於 08-11-20 13:44 發表
唔知依家仲有無買滿$1000送泉水、$1200送泉水+mask、$2000送泉水+mask+洗面or toner呢?因我對上一次買已經係05年嘅事...

仲想請問知唔知d印花仲用唔用得呢?因我仲有7個印花就可換$1000貨了 ...

印花仲用得

首頁

尾頁

跳至