跳至

首頁

尾頁

大宅

bb睡袋, 有用嗎?

睡袋有2個size - 1個是6-12月,另一個是0-2歲, 如可選擇?

大宅

回覆 #1 Pat0325 的文章

對我隻臭豬就好有用!因為佢晚晚瞓到打交咁款,仲要早排佢成日用被蓋住自己個頭﹝even半夜瞓緊都係咁!﹞嚇親佢自己亦嚇親我哋!

so4個月前,就俾佢用著背心型睡袋開冷氣瞓,最近又買多咗2個長袖睡袋預備凍d時著!

有d baby shop有3個size ﹝s, m, l﹞ga!我就有咁長買咁長囉!希望幫到你la!

別墅

如果是我..我會要0-2歲...
係咪唔同牌子架..差咁遠既.....6-12m /0-2y
不過大小小好似好d....但又唔可以太大怕佢會"叔"左去下面哈哈 好矛盾^^"

別墅

而家天氣可以著夾棉背心, ok架喇. 買睡袋都係買背心款, 方便換片片.

原文章由 灝灝B 於 08-10-9 00:58 發表
對我隻臭豬就好有用!因為佢晚晚瞓到打交咁款,仲要早排佢成日用被蓋住自己個頭﹝even半夜瞓緊都係咁!﹞嚇親佢自己亦嚇親我哋!

so4個月前,就俾佢用著背心型睡袋開冷氣瞓,最近又買多咗2個長袖睡袋預備凍d時著!

有d baby s ...

http://tw.myblog.yahoo.com/joan68117/

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 灝灝B 於 08-10-9 00:58 發表

有d baby s ...

長袖睡袋o係邊she買?我成日淨係見背心型.

別墅

你哋買邊款? 我都好想買 . 請介紹下

大宅

回覆 #2 Jasmine豬豬 的文章

Hallmarks babies & Chickeeduck 都有長袖款賣!價錢大約$400 ~ $600,member 有9折

不過Chickeeduck size細dd,同埋貴d

背心&長袖款我各有2件替換,長袖款就一件中碼,一件大碼囉!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 #1 灝灝B 的文章

嘩 嘩 嘩! 好似好貴呵! 有幾長? 可以用幾耐呀?

大宅

回覆 #1 Jasmine豬豬 的文章

背心款free size﹝雞雞duck嘅﹞24寸,家陣我bb要開下面拉鍊申隻腳出嚟!

長袖款m size﹝hallmarks嘅﹞30寸,L size 33寸,仲有帽tim!冬天出街時可以包佢坐車車!

個sale話even bb 大個咗身長唔夠,都可以照俾佢當裙著住瞓,好保暴ga!

去hallmarks買折埋都係$400抵d囉!等我再去其他睇睇,有平d再話你知!

大宅

find at website (5 styles) - size for 0-3 yrs, HK$ 150; 長86CM ,上寬38CM ,下寬50CM

別墅

灝灝B, 我想問下你係邊度買 hallmarks 款嘅長袖睡袋 ? 我好想問返套. 唔該俾d 資料我

thanks

原文章由 灝灝B 於 08-10-9 13:32 發表
背心款free size﹝雞雞duck嘅﹞24寸,家陣我bb要開下面拉鍊申隻腳出嚟!

長袖款m size﹝hallmarks嘅﹞30寸,L size 33寸,仲有帽tim!冬天出街時可以包佢坐車車!

個sale話even bb 大個咗身長唔夠,都可以照俾佢當裙著住瞓,好保暴ga!

去ha ...

大宅

回覆 #1 karenPC 的文章

任何一間hallmarks babies分店都仲有貨,俾個web-site你睇邊間分店近你d la!

www.hallmarkbabies.florich.com

如果你無membership card 好似可以即時申請ga!

別墅

你買果件hallmark 長袖睡袋幾錢 ?

原文章由 灝灝B 於 08-10-9 18:31 發表
任何一間hallmarks babies分店都仲有貨,俾個web-site你睇邊間分店近你d la!

www.hallmarkbabies.florich.com

如果你無membership card 好似可以即時申請ga!

大宅

回覆 #1 karenPC 的文章

折咗$416,南瓜款,另一件我老公買嘅,價錢唔清楚,無記錯好似原價$488囉!

首頁

尾頁

跳至