網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

請問有jm用過呢間嗎? 好唔好?
thx

大宅

回覆:Stone2007 的帖子

差幾蚊,用顺風仲保險D

大宅

引用:請問有jm用過呢間嗎

原帖由 Stone2007 於 16-04-18 發表
thx
吾系大時大節 都好快今發明至 自取
我一直都用佢

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:差幾蚊,用顺風仲保險D

原帖由 ivy7596 於 16-04-18 發表
差幾蚊,用顺風仲保險D
唔止幾蚊,首公斤相差十蚊人仔啊!

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 Stone2007 於 16-04-18 發表

原帖由 siiuppbabe 於 16-04-18 發表
吾系大時大節 都好快今發明至 自取
我一直都用佢
咁我都試下用佢先,thanks

男爵府

回覆 siiuppbabe 的帖子

真係好快??? 用開中通超慢

男爵府

so far都ok

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

Stone2007 發表於 16-4-18 11:01
thx
好用,可靠,透明度高,上海集2件貨,到東莞沙田鎮倉,再落觀塘自提,平時日子,約7-8天

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

一直都係用佢,去自提點取。。。今日比錢,2日後就可以去拎

Stone2007    發表於 16-5-17 23:32

翡翠宮

引用:一直都係用佢,去自提點取。。。今日比錢,

原帖由 midco815 於 16-05-17 發表
一直都係用佢,去自提點取。。。今日比錢,2日後就可以去拎
我已經試左一次喇,好方便啊!
之前用中通,自提點要去觀塘或旺角,呢間大圍有自提點,好正!

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:回覆 siiuppbabe 的帖子真係好快

原帖由 cakecakemango 於 16-05-17 發表
回覆 siiuppbabe 的帖子

真係好快??? 用開中通超慢
星期一8點前俾錢,星期二上午已可自提

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

已第三次

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 cakecakemango 於 16-05-17

原帖由 小軒軒 於 16-05-17 發表
星期一8點前俾錢,星期二上午已可自提
咁快?我上次要再隔多日

男爵府

OK,特別而家倉係東莞, 國內段到貨快之前有一日.
官運的好處係好多野都有得跟, 有得投訴同賠付, 不過就唔係樣樣都運到, 而且自提點唔近就無計啦.
因為送貨其實唔係太穩定, 便利店及郵局就更加唔好試;若果自提點唔近就要考慮下啦.

翡翠宮

hkken04 發表於 16-5-17 23:40
OK,特別而家倉係東莞, 國內段到貨快之前有一日.
官運的好處係好多野都有得跟, 有得投訴同賠付, ...
之前我用中通去郵局自取都OK既, 不過佢限重3KG, 就難預少少, 而家呢間既自提點近我, 幾重都無問題喇.

大宅

BK Milk勳章

回覆:Stone2007 的帖子

4px 多左好多自提點,又平又方便,無便利店咁多限制。

最近買木板,好重,用非官方集運送上門,感覺真係無4px 咁好。

男爵府

怎樣可以CONTACT 到 4px?

男爵府

用官運仲有一個好處, 就係有賠付.
仍 入庫,出庫同付運都有時效限制, 我就一於少理, 佢出唔到庫, 就比返10蚊我, 幾好, 最近先收返十蚊; 入庫就難D,因為個時間係佢系統, 而出庫/送運就唔同, 可以跟返淘寶的資料.
不過, 佢只會是彃賠一樣, 所以唔會唔駛錢.

翡翠宮

引用:怎樣可以CONTACT 到 4px

原帖由 cakecakemango 於 16-05-19 發表
怎樣可以CONTACT 到 4px?
你喺淘寶買野,揀運輸既時候可以揀3間, 4px係其中一間

翡翠宮

引用:用官運仲有一個好處, 就係有賠付.仍 入庫,

原帖由 hkken04 於 16-05-19 發表
用官運仲有一個好處, 就係有賠付.
仍 入庫,出庫同付運都有時效限制, 我就一於少理, 佢出唔到庫, ...
我唔太明你講咩?入唔到庫係點呀?

首頁

尾頁

跳至