美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題
想領養四歲以下白北京仔/白馬耳他 茶杯仔

大宅

淡斑精華就可以介紹,祛斑精華就無!
如果有祛斑精華的話,D人都吾洗去做laser打斑!
我朋友送左盒White Secret 比我,我覺得幾work!
另外我喜歡用蜂黃漿扶面,可以淡斑,美白!

水晶宮

我用Priori Even Tones用左半年, 淡斑效果我覺得幾明顯(之前出過前後對照相, 有圖有真相)

之前用過DermaCeutic Yellow Cream, 都淡到少少。

好耐之前用過SK-II Whtening Spots Specailist, 都好work, 佢有好高含量Niacinamide (B3)和Ascorbyl Glucoside維他命C糖苷, 效果都幾明顯(但好幾年前, 近年唔sure有冇轉配方)

Janssen White Secrets都用過舊版(2014)(1盒6小支), 用頭果兩支全面淨白效果最明顯, 但用到第4支已經冇料到, 仲有d反彈, 可能係Vit C 成份唔穩定。

以上產品(除左SK-II)可以係本地醫美skincare連鎖店買到, yahoo search下產品名就有。

guoda1668    發表於 16-4-20 15:52

大宅

回覆:請問有冇去斑精華介紹?

Janssen White Secrets新包裝我覺得好用喎,堅持用哂1盒,膚色係好左既,我啲fd都問我用左咩可能呢個要配合埋補濕咁用先有效掛

禁止訪問

回覆:請問有冇去斑精華介紹?

首頁

尾頁

跳至