論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

有請印尼工人姐姐既, 姐姐會用印尼方式去咩bb嗎? (只喺屋企咩) 就咁一條布, 我覺得好唔穩陣, 但又見街度有人係咁咩, 我會唔會太緊張?

洋房

回覆:印尼方式去咩bb

識得打個結係唔會跌,我個仔仲係bb時好鍾意條印尼(咩)帶

男爵府

回覆:lalawawa 的帖子

印尼姐姐好鐘意用印尼孭帶,見佢哋好似紮得好實

象牙宮

lalawawa 發表於 16-4-20 16:58
有請印尼工人姐姐既, 姐姐會用印尼方式去咩bb嗎? (只喺屋企咩) 就咁一條布, 我覺得好唔穩陣, 但又見街度有 ...

你可以試下... 証实下。

古時人的知慧... 現代人改善它。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

引用:印尼姐姐好鐘意用印尼孭帶,見佢哋好似紮得

原帖由 k_k_k 於 16-04-20 發表
印尼姐姐好鐘意用印尼孭帶,見佢哋好似紮得好實
我自己都好鍾意用,呢種孭法對BB係最好,外國有一條Sling孭帶,就係類似既方法,我用呢個方法湊大兩個到四歲,個d貴價孭帶或BB車可以放埋一邊!網上有教學,可以自已研究下!
暗訓係一流,我親戚朋友攪唔惦個B,一係我同條孭帶手上,係即訓既!

男爵府

回覆:Hayden0805 的帖子

我見印姐用得好輕鬆,所以曾經買過嚟用,可惜我唔識用

首頁

尾頁

跳至