跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

見出面好多topic都講緊X'mas Party,我諗我地都係時候報名先,因為重要抽韱買禮物比小朋友

澳門媽咪會聖誕Party

日期: 12月14日(星期日)
時間: 下午3-5.30
地點: 漁人碼頭非洲村
活動: tea buffet, 交換禮物
費用: 大人 68位 小朋友 48位 4歲以下 free 加10%服務費
備注: 交換禮物係玩神秘聖誕老人...係會由我安排大家送gift比邊個小朋友...大家唔會知邊個係送禮人^^只會知道自己送禮比邊個...禮物請準備在100蚊以內

報名:
1) 月希 1大1小 -------------駿駿(仔) 6歲
2) 小瑩子2大1小(13,14) -----小詣(仔) 1歲7個月
3) Calana 2大1小 -----------Jasmine(女)1歲9個月
4) Sandy 2大1小 ------------
軒軒(仔)1歲5個月
5) toby 1大1小 -------------
瑤瑤(女)3歲2個月
6) Jenny(LoJulita) 2大1小---晴晴(女)1歲10個月
7) Winnie 2大1小 -----------樂樂(仔)1歲2個月
8) Gina 1大1小 -------------Stephenie(女)5歲9個月
9) Amy 2大1小 --------------Jeannie(女)4歲11個月
10) Olivia 2大1小 ----------
Nori(女)3歲5個月
11) Fifi 2大1小 ------------
Venus(女)2歲1個月
12) Annie 2大2小 (14) ------Hilary(女)4歲5個月
----------------------------Herminia()2歲
13) Jennifer Lam 1大1小 ----恩恩(女)3歲5個月
14) 蚊蚊 1大1小 ------------旋旋(女)2歲
15) Wendy 2大1小 -----------Casper(男)5歲2個月
16) 行政媽 1大1小 ----------幸貞(女)3歲5個月
17) 芷怡(新會員) 2大1小 ----
孝慈(仔)4個月
18) Garfield 2大1小 (14)---敏敏(女)2歲10個月
19) Roy 2大1小 -------------焯然(男)3歲2個月
20) Iris Cheong 2大1小 -----彤彤(女)2歲4個月
21) Winnie Un 2大1小 -------嵐嵐(女)1歲9個月
22) Penny 2大1小------------軒軒(仔)3歲
23) Joyce Lam 2大1小 -------殷殷(女)1歲2個月
24) Iris 2 大1小-----------
朗熙(仔)1歲9個月
25) Michelle 2大1小--------浚彥(仔)1歲11個月

總人數:
43 大 26小

各位因為11月啦..所以我訂左非洲村....希望大家繼續報名

[ 本文章最後由 月希 於 08-11-23 13:58 編輯 ]

大宅

暫時幾日都冇問題.

地點就真係難諗d, 等我盡量用力諗下先....
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

珊瑚宮

原文章由 十月變形記 於 08-10-10 10:42 發表
暫時幾日都冇問題.

地點就真係難諗d, 等我盡量用力諗下先....

咁我寫左你名先..你係一家三口?

洋房

我都報名la,一家三口.

原文章由 月希 於 08-10-10 10:24 發表
見出面好多topic都講緊X'mas Party,我諗我地都係時候報名先,因為重要抽韱買禮物比小朋友

澳門媽咪會聖誕Party

日期: 12月6,7,13,14日(星期六,日)
時間: 下午3-5.30
地點: 漁人碼頭非洲村
活動: tea buffet ...

大宅

我6, 7 如無意外, 應該唔得...

我報住一家三口先, 13, 14號

大宅

原文章由 月希 於 08-10-10 10:46 發表

咁我寫左你名先..你係一家三口?

yes, thx.
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

民房

聽朋友講高士德鮮果人搞下午茶餐聚會都唔錯,但缺點係附近唔易搵車位,最近的大型停車場栢蕙要行大約10分鐘左右先到.大家仲有冇其他提意?

珊瑚宮

原文章由 利是媽媽 於 08-10-13 08:58 發表
聽朋友講高士德鮮果人搞下午茶餐聚會都唔錯,但缺點係附近唔易搵車位,最近的大型停車場栢蕙要行大約10分鐘左右先到.大家仲有冇其他提意?

如果冇車位難泊車都幾麻煩,因為大家都帶住小朋友又拎住禮物咁..
重有冇提意丫?

大宅

原文章由 月希 於 08-10-13 11:26 發表

如果冇車位難泊車都幾麻煩,因為大家都帶住小朋友又拎住禮物咁..
重有冇提意丫?

如果我無記錯, 先一輪Rio唔知定邊間酒店, 好似都係報紙度賣過話可以搞小朋友嘅生日party, 要返屋企搵下報紙至得...唔知其他媽咪有無印象?

珊瑚宮

原文章由 小瑩子 於 08-10-13 12:41 發表

如果我無記錯, 先一輪Rio唔知定邊間酒店, 好似都係報紙度賣過話可以搞小朋友嘅生日party, 要返屋企搵下報紙至得...唔知其他媽咪有無印象?

搵到話我知
不過重要睇價錢..太貴我地都做唔到
預係每人大約100....

大宅

原文章由 月希 於 08-10-13 12:58 發表

搵到話我知
不過重要睇價錢..太貴我地都做唔到
預係每人大約100....

原來真係Rio呀...不過CXM個邊d媽咪話唔好, d嘢食好凍咁話喎...佢地又講過話pizza hut都可以搞生日會呢d...

珊瑚宮

原文章由 小瑩子 於 08-10-14 09:59 發表

原來真係Rio呀...不過CXM個邊d媽咪話唔好, d嘢食好凍咁話喎...佢地又講過話pizza hut都可以搞生日會呢d...

pizza hut係可以...不過地方唔大,多枱角,小朋友冇得玩囉

侯爵府

月希, 我都應該ok呀~~ add埋我呀, 唔該晒~

大宅

pls add amy 2+1

民房

我未出席過你們的聚會架

唔知我可唔可以參加呢?

珊瑚宮

原文章由 irischeong 於 08-10-17 09:06 發表
我未出席過你們的聚會架

唔知我可唔可以參加呢?

有冇send過info比我入媽咪會...因為gathering都要聯絡..所以我多數要join既人 send 電話info比我..同bb相同bb info果d加入會員list..方便gathering時我地以bb相認..

重有其他gathering報左名唔得閒可以唔黎..但係x'mas係一定要到架喎...因為我地係玩神秘聖誕老人..每位家長special準備一份禮物比一個小朋友..如果有人報左名唔黎..咁就會有小朋友冇禮物....

如果你sure黎到..就唔介意join我地媽咪會..咁你就參加得啦 join媽咪會詳情請看澳門媽咪會(partxx)果個topic

[ 本文章最後由 月希 於 08-10-17 09:32 編輯 ]

別墅

月希,

一家三口吖,唔該。

洋房

We also join

Getsu please add 2big + 1small
http://www.babyhome.com.tw/littlevenus

大宅

海景皇庭得唔得? fifi幫venus攪生日會時都ok, 小朋友有地方走.

珊瑚宮

原文章由 十月變形記 於 08-10-19 15:49 發表
海景皇庭得唔得? fifi幫venus攪生日會時都ok, 小朋友有地方走.

最緊要要睇價錢...重要睇場地有冇得間開一個area比我地囉

首頁

尾頁

跳至