爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

別墅

小b將出世,要買car seat,請問有無推介的牌子?係咪任何一款的car seat都適合任何車款?有無邊款容易拆裝又安全?請各位多指教! 謝謝!

複式洋房

我買咗張Brevi,可以由初生坐到四歲,都幾好用架!你可以去0/3 Baby喥睇吓(我喺荃灣嗰間買),佢啲Sales都好細心同詳細按你嘅Budget嚟介紹畀你!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

maxi cosi誠意推介...
佢地0-9mths 又可以放落bb車都用,又輕又靚...
好後悔以前冇買呢部...

不過而家用緊maxi cosi for 9mths-3yrs既car seat!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原文章由 我愛Corina 於 08-10-15 07:18 發表
maxi cosi誠意推介...
佢地0-9mths 又可以放落bb車都用,又輕又靚...
好後悔以前冇買呢部...

不過而家用緊maxi cosi for 9mths-3yrs既car seat!

我囡囡都係用緊maxi牌子既 car seat值得推介!

別墅

thank you 咁多位!
請問如果想睇下maxi去邊間shop好?

大宅

如果你架車有ISOFIX,就最好買有ISOFIX的CarSeat (我都係買MAXI-COSI ISOFIX)

別墅

原文章由 luiwhy 於 08-10-16 10:33 發表
如果你架車有ISOFIX,就最好買有ISOFIX的CarSeat (我都係買MAXI-COSI ISOFIX)

部車成10年,又轉左幾手我先買番來,無說明書....係咪裝到ISOFIX的,會係張椅後面找到安全扣?

複式洋房

介唔介意講吓你嗰部係咩車?因為有啲係冇ISO FIX...但用安全帶嘅都ok架!我架車都冇ISO FIX...

別墅

我響d樓上舖買左Carmate, 可以由出世坐到4歲, 又可以360度轉, 幾好.

複式洋房

原文章由 caja 於 08-10-23 12:38 發表
我響d樓上舖買左Carmate, 可以由出世坐到4歲, 又可以360度轉, 幾好.

可否講吓邊隻model同幾$$嘛?

大宅

原文章由 caja 於 08-10-23 12:38 發表

我都想買 carseat , 請問係邊度可買到 Carmate , 大概幾$$$$呢.

別墅

原文章由 STARBARNEY 於 08-11-9 16:49 發表

我都想買 carseat , 請問係邊度可買到 Carmate , 大概幾$$$$呢.

先去媽咪会啲2手市场睇吓有冇,如果冇就問吓啲高級格價專家(媽咪站啲媽咪)

首頁

尾頁

跳至