潮流時尚

跳至

首頁
34567...8

尾頁

別墅

原文章由 咸濕大師 於 08-10-13 11:09 發表
又係放毒時間,U-BOAT45mm,香港勁難買架啦.

呢隻型AR
唔係你老婆睇中AR?好大隻喎

別墅

原文章由 咸濕大師 於 08-10-13 11:44 發表

我自己有一隻omega,但是係限量版來,現在應該無架啦,另外有一隻omega是snoopy,妳見過未?但又係非常難搵,
我自己的omega.全球發行6000隻.
snoopy ...

我淨係睇到第一隻咋,跟住2張义包AR,有冇得睇AR

別墅

原文章由 咸濕大師 於 08-10-13 16:04 發表

小第現在想買隻U-BOAT姐,太太好喜歡,但無折,又無貨.

你成日都幫人,可能好快有人話你知佢幫到你GA啦

別墅

呢隻難唔難搵GA?知唔知幾錢呢?
大家覺得令唔令AR?

[ 本文章最後由 ~月月~ 於 08-10-13 17:09 編輯 ]

大宅

睇吾到吖
原文章由 ~月月~ 於 08-10-13 17:00 發表
大家覺得令唔令AR?

大宅

幾令令喎, 但我個人喜好呢, 就吾會&吾可以買皮帶
原文章由 ~月月~ 於 08-10-13 17:00 發表
大家覺得令唔令AR?

別墅

原文章由 wingslaw 於 08-10-13 17:15 發表
幾令令喎, 但我個人喜好呢, 就吾會&吾可以買皮帶

我都好少戴皮帶GA,不過我好鐘意紫色,如果中間D字係紫色,條帶係鋼帶就好啦
我見佢其他色D字係跟返錶帶色GA,但呢隻又唔係喎mouth:

大宅

可能驚紫得濟
原文章由 ~月月~ 於 08-10-13 17:25 發表

我都好少戴皮帶GA,不過我好鐘意紫色,如果中間D字係紫色,條帶係鋼帶就好啦
我見佢其他色D字係跟返錶帶色GA,但呢隻又唔係喎mouth:

別墅

原文章由 wingslaw 於 08-10-13 17:33 發表
可能驚紫得濟

我幻想既姐,白色底紫色字,巧令
全紫就唔好啦,真係紫得濟

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

007到手啦,sorry原來是47mm呀,都幾大隻喎.月月,可能妳未必接受到呀,真係幾大隻呀.

侯爵府

另外今天行過,睇左d ball價錢,嘩!原來加左好多呀
DIVER CHRONOMETER $18xxx

$11180

GMT$17880

diver chronograph $24980

以上是定價來

[ 本文章最後由 咸濕大師 於 08-10-14 14:46 編輯 ]

大宅

大師咁咪買omega好似抵d咁喎

大宅

咁咪差不多都蔗晒我隻粗手
原文章由 咸濕大師 於 08-10-13 23:47 發表
007到手啦,sorry原來是47mm呀,都幾大隻喎.月月,可能妳未必接受到呀,真係幾大隻呀.
http://i63.photobucket.com/albums/h121/casablancapang/P1010601.jpg

侯爵府

原文章由 wingslaw 於 08-10-14 09:55 發表
咁咪差不多都蔗晒我隻粗手

隻007原來都是限量來,每間舖,只有6隻配額,唔怪之得,唔係時常有啦,不過如初帶大錶47mm,而且仲金色,可能未必接受到呀.
另外ball尼,我覺得皮帶個隻係好低玩,折左幾千,而且現時係最光一隻,但是係皮帶羅,睇妳們喜唔喜歡啦,月月睇岩隻GMT,都可以考慮,我試過呀,實物係幾靚,不過折左會OVER 少少BUDGET羅.

[ 本文章最後由 咸濕大師 於 08-10-14 14:47 編輯 ]

子爵府

原文章由 咸濕大師 於 08-10-13 23:47 發表
http://i63.photobucket.com/albums/h121/casablancapang/P1010601.jpg

嘩...我睇完全部. 好靚呀
我想問下大師. 隻007系男裝定女裝? 如007是否好多款嫁

侯爵府

原文章由 clkv 於 08-10-14 22:50 發表

嘩...我睇完全部. 好靚呀
我想問下大師. 隻007系男裝定女裝? 如007是否好多款嫁

現在無咩是男裝或是女裝,最緊要妳喜歡,係呀007係有好多款呀,但只係睇中隻金色,但有幾款都幾靚呀.
http://www.swatch.com/us_en/villain.html

007系列

[ 本文章最後由 咸濕大師 於 08-10-14 23:32 編輯 ]

大宅

大師, PLS CHECK PM
原文章由 咸濕大師 於 08-10-14 23:27 發表

現在無咩是男裝或是女裝,最緊要妳喜歡,係呀007係有好多款呀,但只係睇中隻金色,但有幾款都幾靚呀.
http://www.swatch.com/us_en/villain.html

007系列

別墅

我呢個禮拜無時間上黎,無左下文唔好意思AR
007同BALL我都睇左啦,銅鑼灣有貨AR,不過真係好大隻,我戴唔到ARmouth:
BALL我都有睇過,反而見唔到我話令果隻GMT,但我老公見到大師果隻之後佢都話令不過我同佢講話大師買左6XXX,依家貴左成千蚊,佢即時話唔要,搞到我都唔係好敢出聲話想考慮買
之前大師介紹果隻OMEGA,我見到標價$28500,係咪因為42MM同45MM既分別,所以價錢有唔同AR?原來實物真係幾令
大師D眼光真係得得地

侯爵府

原文章由 ~月月~ 於 08-10-19 20:05 發表
我呢個禮拜無時間上黎,無左下文唔好意思AR
007同BALL我都睇左啦,銅鑼灣有貨AR,不過真係好大隻,我戴唔到ARmouth:mouth:" />mouth:" />
BALL我都有睇過,反而見唔到我話令果隻GMT,但我老公見到大師果隻之後佢都話令不過我 ...

我記得42mm同45mm一樣價錢,有皮帶,膠帶,鋼帶,價錢相差$2000內,但我個人覺得膠帶唔好要,而且omega的鋼帶做得幾靚呀.
ball之前post一隻皮帶,其實真的幾低玩呀,而且折左係幾千,考慮下呀,好光呀.
omega po$28500有5%discount,$27000到啦
如果妳真係買留意下水貨定行貨喎.
omega是有個區碼52000=hk即是行貨架啦.留意張保用卡有架啦.而且po是保用3年呀

[ 本文章最後由 咸濕大師 於 08-10-19 22:06 編輯 ]

別墅

原文章由 咸濕大師 於 08-10-19 21:57 發表

我記得42mm同45mm一樣價錢,有皮帶,膠帶,鋼帶,價錢相差$2000內,但我個人覺得膠帶唔好要,而且omega的鋼帶做得幾靚呀.
ball之前post一隻皮帶,其實真的幾低玩呀,而且折左係幾千,考慮下呀,好光呀.
omega po$28500有5%dis ...

皮帶膠帶襯埋無咁令,我都係鐘意鋼帶多D
大師呢句好光呀....我好似見到一陣毒煙飄埋黎咁非常毒

東方/文華果D係咪一定係行貨黎,淨係D細少少既錶行先會賣水貨GA?其實水貨同行貨有咩分別GA?
我真正決定左之後會再問過大師先GA啦

首頁
34567...8

尾頁

跳至