自由講場

跳至

首頁
34567...34

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔好俾佢話事,你經濟負擔到嘅話,即刻要佢走豈有此理,自己玩女人,仲要好似無錯咁
我要記得幸福......

珍珠宮

咁的賤男仲要顧存佢面子.. 垃圾, 錢又唔係搵得多, 貪色..祝佢下位殊途同歸

伯爵府

別墅

真的死心才好啊!

有時習慣遷就,就會忽略咗自己的感覺;或者你會以為有一日對方會鳥倦知還,其實現實是不會的。當你不斷後退,再次降低你的底線時,對方就不會再尊重,因為你對對方可以是無限遷就。年輕時,可以任性一下,但都過咗咁多年,夠了。

要自己可以重生,就不能再為愛而心軟和有不設實際的希冀。為自己想多點,為小朋友想多點。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

前世今生 發表於 16-4-25 15:28
係我上個post話覺得c6同女同事成日whatsapp,今日我同c6講,我頂得好辛苦,我忍夠,呢2個月以黎,我同單親 ...
有時我地唔係比身邊人傷害,係比自己既軟弱,不自愛而傷害。12年呀,你要認清自己的方向,從新出發吧。

伯爵府

回覆:今日c6終於開口坦白啦好長

你老公真的好自私,話哂有仔有女,同個識咗1年末夠就放棄家庭??JM有沒有協議分居後佢會唔會養仔女同你既生活費?

用戶要求終止服務

anson_doctor 發表於 16-4-25 15:36
你老公咁衰
你仲洗乜理佢洗唔洗等公屋呀
理鬼得佢有無時間搬屋咩

EXACTLY
去到咁既地步仲要諗埋佢..
唔係掛..
話之佢訓街..

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

大宅

呢個男人咁衰,早走早著,加油,你一定會有自己嘅新天地架

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

分開LA, 個男人咁多桃花! 唉!!! 無A, 但仲會有BCD....無限咁多個!!!

男爵府

回覆樓主:

你c6結左婚,有2個小朋友,仍然心癢癢,同人攪瞹眛,佢真係好不負責任。呢d男人不值得留戀。你要振作,同2個小朋友好好生活。

伯爵府

回覆:前世今生 的帖子

加油!

公爵府

加油呀

水晶宮

點都好,為自己為小朋友,加油

珍珠宮

原來唔止一次,佢應該立即走,既然都可以唔返屋企,即係有地方可去,仲拖到年尾?

佢當然唔鍾意人講佢啦!做埋咁多衰野!
jm你應該愛自己多d,無謂浪費情感時間係個賤男身上

伯爵府

回覆:前世今生 的帖子

樓主 恕我直言,呢類賤男你吾使為佢諗,你應該為自己同孩子打算,快D離婚,揾社工程幫手,單親媽媽加快上樓!

好好過活,定要活得比佢好!

珍珠宮

其實黎到呢刻...點解仲要咩都聽佢話?
你會有咩好處呢?
佢有新女友..應該都唔會同你爭小朋友咖啦....
你地又唔係有樓...點解你要拖到件事年底呢?
依家你地搬走...同年底先搬有咩分別呀?
如果年底都冇公屋呢?
有左間公屋再離婚,佢有好處咩?
你即離婚,搵社工幫手,你單親3個人,會唔會仲快呀?

明知個老公唔可靠都係咁生....你d小朋友真係可憐

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多啲為自己同小朋友諗啦, 你老公而家想嘅野全部為自己諗架

子爵府

認識瑞士牛牛第一回

加油,知你心一定好痛,希望你有個更好的將來!

侯爵府

回覆 前世今生 的帖子

咁多年來不斷有其他女性令佢垂涎,隻死佬嘅心根本不可能從一而終,而且係一個只為自己着想、自私自利的人;只係自己俾愛情蒙着心眼,以為有一日會等到佢浪子回頭。
但原來有啲人係到死都唔會改,依家可以擺脫佢,其實係值得慶祝,過程可能比較痛苦,和有點挑戰,但總好過好過等到5、60歲,到時才後悔沒有早點離開他,在無辜白白地受多了2、30年的煎熬,而且到時可能連離開的勇氣和能力都沒有了。

加油,祝你脱離了他魔掌的人生會更加快樂!

首頁
34567...34

尾頁

跳至