夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

多謝大家意見!

複式洋房

記得保持冷靜 唔好硬碰硬
如果佢地係冇野嘅 只係講無聊野 咪算囉
驅得走一個 避唔到下一個呀
無謂搞到C6 覺得好煩

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

Delete又點,轉個頭咪又搵返佢chat,已婚男人有未婚女人肯同佢傾計,個心都飛左上天啦!
羊年行大運!

公爵府

你唔係小氣, 係女人都唔鍾意! 但治標唔治本! 你c6自己唔避忌, 走得一個, 跟住仲有千千萬萬, 你趕得幾多呢?

子爵府

引用:你唔係小氣, 係女人都唔鍾意! 但治標唔治本

原帖由 Miulo 於 16-05-03 發表
你唔係小氣, 係女人都唔鍾意! 但治標唔治本! 你c6自己唔避忌, 走得一個, 跟住仲有千千萬萬, 你趕得幾多呢? ...
我知,所以我先嬲!我話佢唔避忌時佢仲要好似覺得我好無理取鬧咁!

男爵府

回覆:我小氣嗎?

你要同佢講大家乜身份,後過自負我都係多口提醒你啫?真心說話係吾啱聽不過都要說一次,不要再提静心觀察?

別墅

唔覺得你小氣WOR

介意係正常! 俾著你係咁同個男同事傾佢都會介意啦!

不過佢依加咁DELETE 似求期 FU 顯了事

子爵府

畀面勳章

回覆 bkcookie 的帖子

明明有錯,但凶番你轉頭,明顯身有屎,呢啲係出軌嘅特徵。。

瑪瑙宮

您唔係小氣, 但部機 delete, 個心唔 delete, 都無用.

大宅

我都試過, 我也很介意. 唔睬佢. 佢自己知衰, 來氹我.

同我講, 佢哋傾吓偈, 冇嘢架.

我問佢 如果我同男同事也好似佢哋咁傾, 佢會點諗.

我都同佢講, 你係結咗婚, 唔係未婚. 自己要檢點啲.

你想要自由同我講, 我放生你.

以後就有冇啦.

翡翠宮

你個C6都有問題咼,一定要睇實佢

別墅

睇完妳個msg好有同感, 我又係剛剛生左類似妳呢件事, 我又係發覺老公公司有個姣婆同我老公whatsapp, 又send相比我老公睇, 我老公有回覆佢但內容其實無咩野都係傾閒計, 但係個女仔比我感覺好有野好明顯想撩我老公, 但我老公說佢sense不到, 不過我知道後我都好嬲, 老公亦都有同我say sorry, 不過個心仲係有些唔舒服....我老公今天已經同左個同事講唔好再send任何msg比佢唔想比老婆有任何誤會, 我係咪應該淡忘呢件事呢, 係咪唔應該再耿耿於懷.....

別墅

我唔覺得妳小氣....

水晶宮

你唔係小氣,隻要係女人都忍唔到囖

複式洋房

保持冷靜

大宅

畀面勳章

Pnt 發表於 16-5-3 14:33
睇完妳個msg好有同感, 我又係剛剛生左類似妳呢件事, 我又係發覺老公公司有個姣婆同我老公whatsapp, 又send ...

你老公都算處理得好好, 不要放在心, 開心過日子

別墅

回覆 joeyjoeywong 的帖子

Thank you so much Joey, 我都原諒左佢啦, 佢同我傾番成件事, 佢都覺得自己做得不對唔應該覆佢whatsapp但佢不知道點解自己會咁做佢諗番...不過算啦過左去啦我發覺這件事之後我地感情好似好左....我地大家都知道好愛對方~~

子爵府

引用:最近c6經常跟一個舊同事whatsapp, 個同事未

原帖由 bkcookie 於 16-05-03 發表
最近c6經常跟一個舊同事whatsapp, 個同事未有男朋友,但知道c6已婚。佢哋以前根本唔同office做嘢,唔算熟嘅 ...
個女估之然冇腦,但你老公先係重點,好明顯佢唔覺得自己有問題

幾時先上到車.....

複式洋房

佢妏即係有野,比我如果冇野會笑笑口比C9 睇(emoji)

公爵府

回覆:bkcookie 的帖子

咁女人都係小氣d加喇,不過都要聽下你老公點講

首頁

尾頁

跳至