跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

最緊要開心 ...實好攰

原文章由 2008c9 於 08-10-17 18:37 發表
囝囝剛過了一個節目充實的一歲生日:
前兩天..Buffet + 切蛋糕-->迪迪尼酒店;
前一天..影樓影相 (包括全家幅);
正日..入迪迪尼玩 + 同公公婆婆食飯 + 切蛋糕 ...
【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

大宅

原文章由 beibei0080 於 08-10-17 21:54 發表
""""咦!! beibei0080!! 想問你係咪都係無啦啦要開刀?? 係咪餵人奶呀?? 我記得有個媽媽係叫個bb做"比比" (你個bk id??), 等生嘅時候仲係我隔離左邊?? 不過就早過我!!咦!! beibei0080!! 想問你係咪都係無啦啦要開刀?? ...

Yap!! is YOU lar... 係呀! 最終都係要開刀呀~ 我應該係最遲嗰個啦! 醫生幾次叫我開, 我死都唔肯, 死要受苦要嘗下十級嘅知味! 但最終醫生話唔開唔得我先入去開... 唉~~ 仲搞到因為太晏而令c6無得入去... 真激死!! 好唔開心囉兼且今次唔係咁鍾意仁安喇!! 又cut親子時間又cut埋c6陪產, 真係好多好多好多好多好多大6人呀!

welcome to audreyMAmi BLOG

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

we will going to ToyRus in TST then go to the kid play area in element ... i think my son love "play" rather then sitting in resturant .....

his birthday day is the Big day for him ....

首頁

尾頁

跳至