嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

I'm interested in 長袖3仔. What's the price? Thanks!

原文章由 guilty 於 08-10-20 10:48 發表
h&m ..我昨日先去買左件長袖3仔+一條裙仔...幾抵!!...我都有留意男仔3仔..款都唔錯..值得去行下..

男爵府

聽講話今年冬天會好凍,大家會唔會買羊毛底衫俾bb著,如果買,買幾多件?

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實, 羊毛冷衫唔洗天天洗 (因為佢是在衫與衫中間, 唔太 dirty), 所以2件應該夠

我買 d 唔係太貴果 d, 日本既鴨仔牌乍, $5x-$6x, 因為年年都要換 size (英國果只, 太貴啦!!)

大宅

係花園街206A 鋪 對出既街邊檔口日本制鴨仔牌羊毛和尚袍賣~$50, 同一款式永X 同吉XX賣$89!!!

民房

上網訂好危險呀?倒不如買現成,選好才買。沙田銀城開左間類似種類的bb衫店,似外國出口貨,價錢平中環上樓舖好多,我就掃左d名牌夾衣,今個月買第三件仲半價潻,順便買麻d日本尿片,奶粉,我住第一城,所以差不多吃完才買,o吾洗成日要訂成幾十八箱,屋企好大咩,寧願比多d空間仔女玩啦,反正單買價錢不貴,現在方便多了。

首頁

尾頁

跳至