婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

洋房

有睇過我POST既姐妹...
大家都應該知我變態衰人99係咩人...
好開心....事緣係咁既....
上星期3我老公比人追魂CALL佢返去拎湯...
老公當然點左我返去地獄啦....
初初好地地...之後.....突然有人叫我....
見到99剃光左頭....飄出泥問我靚唔靚....?-(
見佢行到拐拐下我問佢咩事...佢話...
我D仔女不嬲都知...我細細個比人打到殘廢
(殘廢而家又行到 )
之後我入左婆婆房陪佢傾閒計....99響門外偷聽....
屈我地講佢是非....一撞入泥就開始鬧我....
99問婆婆:你係唔係呀嬸呀?
婆婆:係呀我係呀嬸係婆婆呀!!
99:呢個係呀XX(我)呀可...
婆婆:係呀...佢係XX呀...
99話:係XX就冇所謂呀..唔係既你唔好聽個狐狸精講野呀,.佢好陰毒嫁..我見到佢成身金色...佢搶左我個仔又唔比佢返泥呀...而家今時今日搞成咁都係因為佢咋...個仔都唔敢返屋企日日都咁夜返你佢自己拎泥嫁..以前響度住呀仔都唔係咁既...呀仔根本唔想搬出去嫁...

好啦...我都未聽得明佢講咩...不過見佢咁,我同婆婆出左去個聽度傾啦...之後佢響露台無啦啦大叫...你快D走呀...唔好再響度...我已經即刻著曬...嘭門行人....佢仲要加多句"我唔係趕你走"我心諗你快D去死...:tongue:

之後同老公講我又比你呀媽鬧....今次好過份...我先一次過講曬之前幾次99鬧我果D過份野...(我以前D POST有)本身佢咩都唔知...而家老公叫我以後唔好理佢地...老公話佢都唔會再理佢地...叫以後唔好聽佢地電話!!不過為左呢件事我本身我同老公都嘈左幾日....佢仲避開左我去左玩...我都唔明受害既係我都唔知佢煩咩嬲咩...我都可以算數...唔明點解初初佢唔可以...仲覺得我錯...?-(
幸福不是哀求回來的,哀求回來的不是愛情!

複式洋房

你的c6是否你99的唯一一個仔? 佢簡直是變態!

原文章由 HALOMEOW 於 08-10-14 05:05 發表
見到99剃光左 ...

男爵府

你99 係咪有精神病?
做乜講野好似語無倫次咁既!?

洋房

yes !! SHE have some sick !!!
我老公對上有兩個家姐...我老公仲要係細仔!!

大宅

你99都好癲啊

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你99好似傻傻哋
少見為妙

大宅

奶奶點解咁鐘意俾說話人地聽架

男爵府

既然c6 都開左聲
以後唔好再見呢個人啦~~

原文章由 HALOMEOW 於 08-10-14 22:23 發表
yes !! SHE have some sick !!!
我老公對上有兩個家姐...我老公仲要係細仔!!

複式洋房

你c6應該係去散心,都佢始終都撐你,已經好好啦!好過我c6咩都話自己阿媽right,我錯

洋房

希望如是!!!唔好再有咩搵著我...
我勁唔中意呢個人....
我老公最叻係今次!!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

你奶奶short左呀?做咩咁話你ga...

比我就唔自己返去啦..咁恐怖既..

珍珠宮

你原諒你99啦~ 因為....佢好明顯係[精神病]~

洋房

係呢,,,我都覺得好奇怪,我都係有呢d問題,明明我先係受害者,但佢會嬲到爆,好似係我屈佢呀媽&佢老豆,令佢無左勿肉咁,勁憎我......:;pppp:

洋房

我99今日正日生日...
我同老公都冇返去....
其他人都有返去....
佢2家姐個男朋友同我話62話我老公怕了媽媽62叫過佢返去訓一晚睇下點老公都唔制...
同埋老公都冇同我講起過佢"家事"啦...
唔知係佢唔想我多心定唔想我知咁多野呢...
但其實我乜都知...都唔知係好定唔好...

別墅

原文章由 HALOMEOW 於 08-10-14 12:05 發表
見到99剃光左 ...

其實你都體諒你老公呀,
雖然佢都知係佢媽唔好,
但始終係佢阿媽...
佢緊係會覺得有少少煩, 覺得自己做左磨心.....
所以想逃離問題o者~
唔係避開你或者咩既............

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 hk430 於 08-10-14 21:28 發表
99 係咪有精神病?
做乜講野好似語無倫次咁既!?

我都覺得係.

咁果位婆婆係邊個? 同你99一齊住既?

洋房

原文章由 熊炳媽 於 17/10/08 05:32 PM 發表

其實你都體諒你老公呀,
雖然佢都知係佢媽唔好,
但始終係佢阿媽...
佢緊係會覺得有少少煩, 覺得自己做左磨心.....
所以想逃離問題o者~
唔係避開你或者咩既............ ...

所以我成日都上泥呢度呻....

洋房

原文章由 miffymiffy 於 18/10/08 10:12 AM 發表

我都覺得係.

咁果位婆婆係邊個? 同你99一齊住既?

婆婆係99個媽媽囉!!
佢好慘嫁...之前自己有屋....比個仔賣左,
走左去同2姑奶住左一年...
後尾又同2姑奶鬧交....
咁冇地方住....咪返去同99住囉...
其實佢都唔想但冇得選.....

大宅

咁你老公返咗嚟未?

洋房

原文章由 wmpl 於 20/10/08 03:38 AM 發表
咁你老公返咗嚟未?

乜野番左泥未?/唔係好明...

首頁

尾頁

跳至