自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

人地係自己fb post相我唔理,唔好post去我個wall就得unfollow佢咪得,唔洗煩!

不過我有個舊同事都好難頂,佢差唔多50啦,個仔都成廿歲,呢2年去學跳pole dance 成日post dvideo再加佢班師奶跳舞隊友d show身材合照 我頂唔順都unfollowed佢

apple220    發表於 16-5-6 08:04

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好彩我冇呢d人響fb..
靚嘅~我不介意睇

伯爵府

回覆:有無人對自拍狂人好反感?

Unfollow 就可以啦

男爵府

回覆:有無人對自拍狂人好反感

FB 有個50歲既女人(朋友的朋友) 日日自拍放上FB, 仲要用美圖大執, 執到年輕20年 有次係街見到佢真人, 真係比佢嚇死 個樣仲要好老又多紋

水晶宮

無所謂!個人自由!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Unfollow+就可以啦 +

原帖由 bubu7 於 16-05-06 發表
Unfollow 就可以啦
對方知唔知你是Follow定unfollow 佢的?對方查看到的嗎?

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:原帖由 bubu7 於 16-05-06 發表Unfol

原帖由 amypekkle 於 16-05-06 發表
對方知唔知你是Follow定unfollow 佢的?對方查看到的嗎?
unfollow 對方不會知

侯爵府

babyhoi 發表於 16-5-5 23:30
same !!
有個呀媽減左肥就成日post自己著背心、
熱褲
純以事論事,其實C9都可以著背心短褲,佢又無阻到人

侯爵府

自拍唔緊要,佢有權post我有權當睇唔到

最討厭係post一日三餐食咩果D相,煩,好似得佢見過果D食過果D野食甘,全世界人都未食過未見過

男爵府

大廚勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:有無人對自拍狂人好反感?

Unfollow can help you

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

可以SET佢為"點頭之交",咁你就唔會睇到佢既POST

大宅

回覆樓主:

有呀但亮點係側邊果d名牌、手拎住嘢的指甲 凸登放隻手上面嘅介指 唔見樣都會攝到上鏡的長腿

男爵府

回覆:有無人對自拍狂人好反感

唔睇咪得了,講真,他人既fb佢有權post佢想post既任何嘢,我唔中意睇咪唔睇lo...大家都係自由既,可能自己都有d嘢post係fb係人地唔中意睇既,你又唔知姐! 利申:fb 少post嘢,冇乜食物同自拍相!

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

引用:Quote:bestgood 發表於 16-5-5 23:26 唉我

原帖由 babyhoi 於 16-05-05 發表
same !!
有個呀媽減左肥就成日post自己著背心、
熱褲
有d人真係 唔會理人感受㗎

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

引用:FB 有個50歲既女人(朋友的朋友) 日日自拍放

原帖由 aset 於 16-05-06 發表
FB 有個50歲既女人(朋友的朋友) 日日自拍放上FB, 仲要用美圖大執, 執到年輕20年 有次係街見到佢 ...
佢仲要D野 set Public
等朋友 like 完, 朋友既朋友 又會見到

水晶宮

UniqueS 發表於 16-5-5 23:18
我真係好怕人日日幾個post
有個外型好差既男性朋友日日post 自拍照同咖啡相
有個女性朋友日日post 自拍嘟 ...

選擇唔follow佢咪得囉,可以繼續keep住做facebook朋友,又唔駛日日睇佢upload嘅野

公爵府

有,依家仲對啲日日直播嗰啲好反感,你有重要事就話直播咁公告天下,今日食左乜都要直播,再up一餐! 巴士去到邊,路面如常暢通又直播一餐

仲要叫人記得like

公爵府

bestgood 發表於 16-5-5 23:26
唉我有d成40歳既媽媽friend, 仲好似D(emoji)妹甘,成Q曰自拍,又do咀,又V,又單眼,個D見到都想死
...

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

問題係「外型好差」,如果靚仔靚女,都幾養眼嘅!

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

UniqueS 發表於 16-5-5 23:18
我真係好怕人日日幾個post
有個外型好差既男性朋友日日post 自拍照同咖啡相
有個女性朋友日日post 自拍嘟 ...

在BK版內學到,真正靚人極少,自戀自欺,自我陶醉的人卻滿滿是。

首頁

尾頁

跳至