美容扮靚

跳至

首頁
12345...24

尾頁

別墅

mk1979 發表於 16-5-6 17:24
永安有咩set?

有呀,係蜂皇set

http://www.wingonet.com/posts/detail/1470/lang:zh_hk

男爵府

畀面勳章

小小魔女 發表於 16-5-8 14:21
有呀,係蜂皇set

http://www.wingonet.com/posts/detail/1470/lang:zh_hk

thanks,甘好像sogo抵D!

伯爵府

引用:Quote:576644+發表於+16-5-8+12:44+唔該晒

原帖由 mk1979 於 16-05-08 發表
係咁既咩??因為昨日個BA特別提我15號先有既.....我唸可以預先買,因為我係收SMS話6-12號係thankful week pro ...
係喎,我都好似收到sms,唔記得咗添
或者我搵日落定sogo先

mk1979    發表於 16-5-9 09:04

伯爵府

引用:Quote:小小魔女+發表於+16-5-8+14:21+有呀

原帖由 mk1979 於 16-05-08 發表
thanks,甘好像sogo抵D!
sogo thankful week guerlain通常都比其他promotion多㗎,如果買得多仲有double points,啱用嘅話呢個時候買差不多最抵㗎啦

別墅

想要佢既碎粉好耐啦..但sogo係賣攜帶裝+液體
永安果set真係波波果隻!!!

點揀好呀
你就是傳說來自天堂的魔鬼.

男爵府

mk1979 發表於 16-5-8 12:54
係咁既咩??因為昨日個BA特別提我15號先有既.....我唸可以預先買,因為我係收SMS話6-12號係thankful week pro ...

請問即宜家已經可以買?
我見佢枝oil 好似好抵,但佢d 野好香,怕敏感。。。有冇jm 敏感皮膚都用到? 有咩推介?

男爵府

畀面勳章

576644 發表於 16-5-8 20:30
sogo thankful week guerlain通常都比其他promotion多㗎,如果買得多仲有double points,啱用嘅話呢個時候 ...
我知道呀,不過我試過蘭花又覺得冇咩特別,果時係為左join facial,所以咁貴都買來試下,試過facial後,真係覺得不外如是!

男爵府

畀面勳章

Melodyangel 發表於 16-5-8 22:11
請問即宜家已經可以買?
我見佢枝oil 好似好抵,但佢d 野好香,怕敏感。。。有冇jm 敏感皮膚都用到? 有咩推 ...

佢而家會員可以優先買架,我唔知唔係會員可唔可以呢?你可以打去sogo counter問下!
蜂皇支oil,我覺得岩冬天用多些,可能我混合肌,而家用會笠,我都試過佢既oil and serum,冇敏感,但佢既cream mask我就用晒成罌都覺得"拿",但又唔係敏感,所以你要考慮下了!

男爵府

mk1979 發表於 16-5-9 09:13
佢而家會員可以優先買架,我唔知唔係會員可唔可以呢?你可以打去sogo counter問下!
蜂皇支oil,我覺得岩冬天 ...

我見佢今次oil set 好似送好多野,所心思思,其實宜家都試緊佢serum and night cream sample, 應該唔係好敏感住。但又好似我早排新買glycel 燕窩cream 舒服d... 我認我係見抵就想買嘅人[/smileyjm 請問你打算今次入咩野?

侯爵府

但今次double point係咪唔計套裝?同埋set裝有無額滿禮送?
我覺得枝蜂皇油同尖少咀個粉餅加cc or bb cream吸引呀。

有無人已經去咗預購呀?

男爵府

畀面勳章

Melodyangel 發表於 16-5-9 09:23
我見佢今次oil set 好似送好多野,所心思思,其實宜家都試緊佢serum and night cream sample, 應該唔係好 ...
係呀,佢今次d set比之前送得多野架!所以真係好吸引!
不過我暫時只係對個買一送一foundation有興趣咋!不過都要找人同我夾買!

我之前join Glycel facial都有罌燕窩cream未試呀!

男爵府

畀面勳章

ckm80 發表於 16-5-9 09:30
但今次double point係咪唔計套裝?同埋set裝有無額滿禮送?
我覺得枝蜂皇油同尖少咀個粉餅加cc or bb cream ...

我見個SMS話,有些set係唔計double point架,至於滿額gift計唔計set,我都冇問呀!因為我今次都唔會買set,只係想買個FOUDNATION!

伯爵府

引用:+本帖最後由+mk1979+於+16-5-9+11:23+編輯+

原帖由 mk1979 於 16-05-09 發表
問咗,買所有sets過$5000都有double points,$3000就有set蘭花送

mk1979    發表於 16-5-9 13:44

伯爵府

引用:Quote:576644+發表於+16-5-8+20:30+sogo+th

我知道呀,不過我試過蘭花又覺得冇咩特別,果時係為左join facial,所以咁貴都買來試下,試過facial後,真係覺得 ...
我都覺,暫時我淨係對佢個粉底同baby glow套裝好有興趣,雖然我用蘭花唔覺有咩特別,但今次3000送個set都真係幾抵

男爵府

畀面勳章

576644 發表於 16-5-9 13:39
我都覺,暫時我淨係對佢個粉底同baby glow套裝好有興趣,雖然我用蘭花唔覺有咩特別,但今次3000送個set都真 ...
係呀,真係送好多!另外就係Jm話果支蜂蜜Oil set,都送好多呀!
我唸真係生意唔好呀!

伯爵府

引用:Quote:576644+發表於+16-5-9+13:39+我都覺

係呀,真係送好多!另外就係Jm話果支蜂蜜Oil set,都送好多呀!
我唸真係生意唔好呀!
...
蜂皇oil set真係超抵,試過上手都ok,我記得屋企有sample,今晚返去即刻試

btw,但原來boc card 個promotion只係星期五六日先有,而家買有夾唔到單,但驚星期五個日又會好快賣晒,都唔知點好

男爵府

畀面勳章

576644 發表於 16-5-9 13:49
蜂皇oil set真係超抵,試過上手都ok,我記得屋企有sample,今晚返去即刻試

btw,但原來boc card 個promoti ...
你唸你會買到4000野?是嗎?
你有冇sogo credit card,都有95折喎!

伯爵府

引用:Quote:576644+發表於+16-5-9+13:49+蜂皇oil

guerlain 買set裝無sogo咭95折㗎,我次次買都話無,但曾經有人試過得

伯爵府

引用:Quote:576644+發表於+16-5-9+13:49+蜂皇oil

同埋4000唔駛一次過,總之一限單過$300就得

男爵府

畀面勳章

576644 發表於 16-5-9 13:56
guerlain 買set裝無sogo咭95折㗎,我次次買都話無,但曾經有人試過得
係喎,我都記得有話過要5000分double point,就冇95折!
咁一係你可唔可以叫BA留貨?話因為要用BOC card俾錢!

首頁
12345...24

尾頁

跳至