夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 ccm214 的帖子

樓主老公都是看下 141 網站

有無去過 無人有真憑實據 知道
暫時都是樓主 自已聯想出來.
唔叫睇開D. 唔通叫佢離婚?

當然你可以話 看下 141 都唔應該
但是否看甚麼東西都要 C9 批准 (你喜歡才可看?)

況且 樓主 都是因老公 的行為 未能 達自已心水 而失望

lamlam2410    發表於 16-5-13 14:36

別墅

Danny3101 發表於 16-5-13 11:01
回覆 ccm214 的帖子

樓主老公都是看下 141 網站

其實好多野可以無問題或好大問題。溝通得好,了解下就無問題,而唔係下下叫對方想開點。男既都可以了解下點解女既有呢D反應,而女既都要明白阻止係無用既,睇下4仔或141又係唔係咁大件事呢?

樓主老公係正常男人,樓主都係正常女人,可能樓主擔心老公有終一天,睇多就會想去試,必竟好多男人係喜歡新鮮感。

兩個人一齊,建立『信』,係唔容易,溝通+控制情緒好重要。互相尊重,俾大家空間,溝通多D.

大宅

如果 每個 C6 和 C9 都咁易 能解決一D 事情
就唔會有 咁多人在這裡 留言
好多時 講就無敵, 做就無能為了
好多人 認為 理所當然
但放在另一方 卻未必認同
呢個 case 就祇是 上甚麼網的問題
某當時人可能覺得好嚴重
另一當事人 覺得 無乜野. 睇下...姐
一個東, 一個西. 咁容易傾得掂?

正如 我早前所說
每個人都是個體, 經歷不同
不要把自已的行為習慣 強加於 別人
別人的思想, 行為 不如自已 所想 就說成不對, 變態. 無得救

別墅

一 就係單純睇下 當睇咸野用黎打飛機 但機會唔大 因為咁不如睇thisav好過
二 咪.... 好似樓上好多都答左你 要去叫雞 咩時間都得 食飯又得 收早一個鐘去又得 係睇你自己可唔可以當睇唔到

洋房

先多謝各位回覆。
其實所有野都有前因後果,佢之前做過一件事傷害我,破壞我對佢既信任在先。不過我太愛佢,所以都同佢結左婚。
係呢件事上,佢無傷害其他人,不過佢恨恨傷害左我。
你話上網不代表有做。
好,我以信佢為前提我無出聲。
今天,我發現佢係上班時間有個幾鐘消失左無聽我電話,再搵到佢,佢話佢訓左教。
剛才,發現佢電話有3個電話紀錄,係141網站小姐電話。
而佢一訓醒,立即刪除左呢3個紀錄。
唔好意思我現在好亂。
我覺得好可怕

大宅

我老公之前都有睇141,佢話只係睇下d相咁,唔會真係去叫雞,我又咁蠢信佢,結果發現真係去左叫雞

大宅

所以我覺得男人係真係想去叫雞先會睇141,如果純粹發洩何不睇av?

大宅

我係女人,但我鐘意睇141啲賽後報告,覺得好真實,俾自己幻想空間。我老公比較prefer AV, 佢話141啲女人妝太濃胸太大好假。
有人鐘意window shopping, 一定想買先會睇?唔好成日用自己標準嚟衡量人哋!唔信罷就,話埋我係打手吖笨

別墅

venusbbpig 發表於 16-5-13 21:20
我老公之前都有睇141,佢話只係睇下d相咁,唔會真係去叫雞,我又咁蠢信佢,結果發現真係去左叫雞 ...

你點發現?

大宅

venusbbpig 發表於 16-5-13 21:23
所以我覺得男人係真係想去叫雞先會睇141,如果純粹發洩何不睇av?

認同,我老公都係咁講,佢話男人想發洩會睇AV,上得141梗係想幫襯啦,打飛機唔會睇相會睇片打囉

如果因為好奇而上去141,都只會睇一兩次,又點會keep住有習慣地睇呢.....講真咁長期睇法再加埋D賽後報告,睇睇下本來冇諗住去都變到心癢癢啦!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

雖然寧教人打仔莫教人分妻,但講真唔信佢不如離婚好過啦,成日check 住另一半電話紀錄,佢唔癲我都癲,結婚結到咁抓狂不如分開至少自在

大宅

回覆 miemiebaby 的帖子

睇到佢電話訊息同人地傾話邊度d女點,果度d女正丫,又話下次去邊度試下,一開始問佢,佢唔認,仲罵返我睇佢電話,之後我好唔開心走左出去,第日佢先認左

侯爵府

hashtag影視迷勳章

我個人就認為結婚係兩人一齊生活,但唔代表無晒自由比對方控制。咁當然會有底線啦,搞女人就一定超越底線。其實咁多回覆話上141網就等於想叫G,當中有幾多個人自己上過141了解過?141唔止得賽後報告,雖然主打咸濕(賽後報告,成人貼圖,AV資信/分享...etc),但亦有好多其它非咸濕野。跌吉都有神州賽後報告,咁我上跌吉唔通我又想叫G?

Delete 瀏覽紀錄很無謂。要check既話應該check佢留言紀錄;如果佢無log out咪可以睇佢寫過咩囉。樓主話發現141小姐留言紀錄,咁就應該問清楚先生。其實凡事要講證據,唔好估估下或聽其它唔知頭唔知路既人話你知你老公一定想叫G。

洋房

嗯..各位意見很真實亦很寶貴.
曾經我同佢反映過,我覺得將佢既自由建立係我既痛苦上,就係兩個人一齊左結埋婚就更需要溝通,若兩個人都一意孤行走自己個套,唔肯去遷就,咁一齊都無咩意思.
我其實為佢改變左好多,當然我有睇到佢亦有部份改變.
佢多次講過佢私隱係條底線,佢上得亦不等於會做,明白歸明白,但不喜歡就係不喜歡
正如上面所講啦,其實我都好累,有時都唔知為咩,女人都係搵個令自己安心既男人姐,若果我老公係光明正大咁上,即係係我面前都照上既,反而我又唔會介意,但佢又要驚比我望到佢上咩網咁閃閃縮縮,連微信都係.我開到聲問,唔會解釋亦唔會承諾,就算我喊唔開心都好,佢都會照發返我脾氣,從唔會諗下,點解我會介意?

咁當然,係佢角度,我睇佢電話係侵犯佢私隱,我會道歉亦會解釋亦都會諗下佢講既野,每一次都只有我諗,而佢就係永遠無錯~叫我唔滿意咪走囉~其實我好心灰,我唔知點繼續溝通

我其實只是將141呢點放大左,會形成今日多疑既我中間其實發生好多事,在此不多講了,各位留言的確令我心放開左一點點,特別是以男性角度出發的回覆,其實很有道理,亦好貼近我老公想法,感謝~

大宅

Evilgrin 發表於 16-5-19 12:50
我個人就認為結婚係兩人一齊生活,但唔代表無晒自由比對方控制。咁當然會有底線啦,搞女人就一定超越底線。 ...

樓主係話發現C6同141小姐既電話紀錄,唔係留言紀錄喎!乜只係瀏覧網站都有需要打比141 D小姐架咩?我唔明白囉?!

首頁

尾頁

跳至